Opteron s939

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

sh píše:hm tak do CR se dovazej serie CAB2E , prisli ma dneska serie 10ks z ruznych VO a vsechny CAB2E , tak jsem zvedavej na dalsi serii ktera prijde za 2 tydny..
Jeden se mi tu tady taky vali, ale jeste sem ho nezkousel. Nevite jak je na tim s taktovanim?
stanat630
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stanat630 »

Zítra objednávám nový PC. Chci tam OPTERONa. Teď je otázka, jestli mám vzít 144 nebo 146. Cenový rozdíl je tak 1200,-Kč. Jde mi o to, že mají ještě OPTERONy 144 nějaké slušné Tmax, nebo radši přihodit 1200,-Kč a vzít OPTERON 146 s Tmax minimálně 60 ( teda, aspoň si myslím, že to mají)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

stanat630 píše:Zítra objednávám nový PC. Chci tam OPTERONa. Teď je otázka, jestli mám vzít 144 nebo 146. Cenový rozdíl je tak 1200,-Kč. Jde mi o to, že mají ještě OPTERONy 144 nějaké slušné Tmax, nebo radši přihodit 1200,-Kč a vzít OPTERON 146 s Tmax minimálně 60 ( teda, aspoň si myslím, že to mají)
dneska chodej jen ty serie co jsem psal , takze urcite 146ku , mas nejakej zaklad a TC mas o dost vysi..
Jeden se mi tu tady taky vali, ale jeste sem ho nezkousel. Nevite jak je na tim s taktovanim?
cca 2500mhz , aspon mi to rikal ten manik kterymu jsem to strelil , ale vic nevim , nevim jaka deska atd
Dev1
Nováček
Nováček

otazocka

Příspěvek od Dev1 »

jedna otazocka , kto mate tie opterony z alzasoftu tie CABNE tak na kolko ste ich dali bo obiednal som prave otial dufam ze nebudem lutovat. thx za odpoved :)
Dev1
Nováček
Nováček

este jedna otazocka

Příspěvek od Dev1 »

Kukam ze tu dost pisete o tem opterone 146.Teraz vcelku vaham oplati sa ist do tej verzie cabne co je v alze alebo do tej 146ky i ked je o 1000sk drahsia :?
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

serie neserie, mel sem asi pred mesicem a pul 2 opterony a oba meli tcase 55, cabne i cabge a oba meli strop stability na 2400Mhz, takze si myslim ze to je prast jak uhod, kup si proste 144 nebo 146, cekal bych freq 2,4-2,6... pri trose stesti 2,7-2,8... i tak je to za ty prachy solidni fofr... pilotni euforie uz davno neni realitou 8-)

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

takže kámoš teďkons objednal opteronka 144 a z levy mu přišla série:

CAB2E

v A64 TcaseMax to vypsalo hodnoty:

MaxTCase 57 stupňů...

zachvilku to naedituju na jaký frekvenci pofrčí :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Michal86 píše:takže kámoš teďkons objednal opteronka 144 a z levy mu přišla série:

CAB2E

v A64 TcaseMax to vypsalo hodnoty:

MaxTCase 57 stupňů...

zachvilku to naedituju na jaký frekvenci pofrčí :)
Tipuju 2,6Ghz vic ne :twisted:
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Mám taky tuhle serii, Cab2e a jeden při 1,475 na 2745 Mhz Prime stable :) 305*9. Nádhera.... Co víc si přát :-)
CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

jak rikam dneska jsou jen CAB2E zmena bude az u dodavky ktera prijde po 20.12... nevim co se divite :))
jinak dneska jsem u zakose zkousel taky CAB2E a na MSI (zrovna te nejlevnejsi verze s NF4) dal 2630mhz coz je myslim pekny TC jako u vsech CAB2E 57 :wink:
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

sh píše:jak rikam dneska jsou jen CAB2E zmena bude az u dodavky ktera prijde po 20.12... nevim co se divite :))
jinak dneska jsem u zakose zkousel taky CAB2E a na MSI (zrovna te nejlevnejsi verze s NF4) dal 2630mhz coz je myslim pekny TC jako u vsech CAB2E 57 :wink:
tak tenhle kousek jede 2,7 v pohodě.. akorát si myslim že by to chtělo lepší chlazení.. mám
Arctic Cooling Silencer 64 Ultra TC

tak nevim jestli tam nemam šoupnout něco lepšího, přece jenom to bych přechod z 3000+winchestera @ 2,4 na opteronka 144 @ 2,7
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Michal86 píše:tak tenhle kousek jede 2,7 v pohodě.. akorát si myslim že by to chtělo lepší chlazení.. mám
Arctic Cooling Silencer 64 Ultra TC

tak nevim jestli tam nemam šoupnout něco lepšího, přece jenom to bych přechod z 3000+winchestera @ 2,4 na opteronka 144 @ 2,7
neni zase az tak pravda , pro jednoho typka zde z fora , jsme kupovali taky z LEVI cAB2e a ze 3ks co bylo moznych byl ten nej na 2,68 ale pak 2,4 a 2,53 , proste fakt dle nalady , muzu opsat i presny serie kdyby jste chteli ,jinak vsechny meli TC 57cku
Bikermotyl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bikermotyl »

Ja ho (CAB2E) mám tiež na 2.68, a to je chudák len TCM=55°C :( Na 2.7 pri 1.55V ho zrovna testujem a zatiaľ ide vpoho. Skúsim znížiť na 1.5V, ak by to išlo, bol by to "slušný" výsledok na tak "shitný" kúsok.
AMD + Noctua NH-U12 + NF-S12, DFI LP-nF4 Ultra-D + HR-05, A-Data Vitesta DDR-566, ATI Sapphire X1800GTO2, Samsung SP2504C 250GB SATA-II, LG GSA-4166B, Enermax Liberty 500W, SilverStone TJ05-ST
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

Bikermotyl píše:Ja ho (CAB2E) mám tiež na 2.68, a to je chudák len TCM=55°C :( Na 2.7 pri 1.55V ho zrovna testujem a zatiaľ ide vpoho. Skúsim znížiť na 1.5V, ak by to išlo, bol by to "slušný" výsledok na tak "shitný" kúsok.
a jaký máš prosímtě teploty idle - burn? Moc by mě to zajímalo.. :D
Bergo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bergo »

Ked si chcem s e-shopu alebo s norm. shopu objednat Opteron 144 CABNE,tak ako vopred zistim ci je to seria CABNE???Da sa to nejako zistit???

Thanks. :)
ManDark
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManDark »

2 Michal86

Kolko davas voltikov to tvojto Opterona ?
kodlis
Nováček
Nováček

opteron max 210fsb!!!!

Příspěvek od kodlis »

prosim poradte nejde mi na desce od gigabytu nforce4 ultra u opteronu 144 zvednout fsb nad 210.delicku mam zaplou a vzdy to pri startu napise: over CPU right now!!pak se restartuje se pc
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

ManDark píše:2 Michal86

jelikož mám desku, jakou mám - DFI LP ultra-d, tak sem vycházel z defaultního nastavení někde tady v jednom threadu o tý mojí desce, šlo to tuším max 1,55.. ale snížil jsem si to na 1,47 a zatim to jde v pohodě. Zkusim to ještě snížit a nějak promyslet to chlazení, aby mi to nepeklo nad 55, pže mám TCase MAx na 57, tak ho nechci uškvařit
ManDark
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManDark »

Michal86 píše:
ManDark píše:2 Michal86

jelikož mám desku, jakou mám - DFI LP ultra-d, tak sem vycházel z defaultního nastavení někde tady v jednom threadu o tý mojí desce, šlo to tuším max 1,55.. ale snížil jsem si to na 1,47 a zatim to jde v pohodě. Zkusim to ještě snížit a nějak promyslet to chlazení, aby mi to nepeklo nad 55, pže mám TCase MAx na 57, tak ho nechci uškvařit
Jasne, presne taky podobny kusok mam aj aj CAB2E TCaseMax 57° Ale cez 50 mi to myslim nepresiahne, ani pri zatazi.

Ja to toho zatial davam asi 1.5 nejak tak, sa mi vidi a mam 2700 MHz.

Inac co sa tyka stability si to skusal, Prime95, alebo tak ???
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

Michal86 píše:
ManDark píše:....
To ze mas TcaseMax 57* neznamena, ze zvladne jen 57 stupnu...zvladne az 65*, pak je K.O., to ze ma 57* urcuje spotrebu a jeste neco, ale to jsem uz zapomnel ... :oops:
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“