Problém s přenosovou rychlostí?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém s přenosovou rychlostí?
Cau ahoj.
Včera jsem si domů přine nový disk Maxtor DiamondMax 10 6B200P0 200GB (PATA) a po zapojení a zformátování (NTFS) se jeho přenosová rychlost nedostane přes 4mb/s. Má někdo nějakej napád čím by to mohlo být? Díky
Včera jsem si domů přine nový disk Maxtor DiamondMax 10 6B200P0 200GB (PATA) a po zapojení a zformátování (NTFS) se jeho přenosová rychlost nedostane přes 4mb/s. Má někdo nějakej napád čím by to mohlo být? Díky
- Thellwin
- Administrátor

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Spectral
- Středně pokročilý

-
Tom není rejpal, Tom má pravdu. Tady je zrovna jasné, jakou rychlost měl autor na mysli, ale běžně jsou případy, kdy to jasné není a pak je v tom úplně zbytečně zmatek. Navíc si to pak přečtou další začátečníci a už získávájí špatné návyky a zmatky se roztáčí nanovo...Thellwin píše:Lol ... Tom je prostě rejpal (I když musím přiznat, že jsem si toho vůbec nevšiml)
Veterán
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak promin. pisu si jen o radu ... doufam ze kazdej pochopil co mam na mysli....TomV píše:Lidi, neprzněte ty jednotky. 4 mb/s jsou čtyři milibity za sekundu. A 4 MB/s jsou čtyři megabajty a to je už solidní rozdíl (nehledě na to, že milibit nemůže existovat).
na ten PIO mód doma kouknu ... ještě nějakej jinej nápad?
- Helstik
- Začátečník

- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: