CDex_1_51 a chybova hlaseni

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
pavel77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel77 »

Pred otevrenim tohoto progamu mi to nahlasilo:

Failed to load the wnaspi32.dll driver!
Use the "Native NT SCSI libray" driver option instalet?

Kdyz dam ano, tak se cdex spusti, ale kdyz ho zavru, tak mi nahlasi chybu ze v aplikaci doslo k problemu. Podrobnosti:
AppName: cdex.exe, AppVer: 1.0.0.1, Mod name: ntdll.dll,
ModVer: 5.1.2600.2180, Offset: 00010f29.

V udalostech je napsano chybujici modul ntdll.dll.
Kdyz pak spustim cdex znovu, tak uz nehlasi Failed to load the wnaspi32.dll driver. Ale jak tem program zavru, tak opet nahlasi ze v aplikaci doslo k problemu a hlasi to chybujici modul jak sem psal vyse. Kde muze byt zrada ze po ukonceni hlasi problem? :? Aspi nainstalovane mam a mam i cerstve po instalaci winxp se vsemi zaplatami a vse funguje zatim bez problemu. Za rady dekuji.
pavel77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel77 »

Problem jsem vyresil :) . Zpusobil to program Ulead DVD MovieFactory 4.0 Launcher tbyb :x .
Po odinstalovani tohoto programu je vse ok, cdex fugguje i v1.51 ok. Jak je to ale mozne nechapu :? .
Po opetovnem nainstalovani Uleadu a naslednem restartu se mi obevila hlaska:
The LowerFilter or UpperFilter registery key For CD-ROM was containing incorrect drivers. It has been corrected. You must reboot your computer in order the changes are effective. Until then, you may not be able to access your CD-ROM drives.
Jak jsem ho odinstaloval, tak vse funguje zase normalne. Zajimave ale je, ze u jinych aplikaci nebyl nikdy problem,
i kdyz ulead jsem mel nainstalovany delsi dobu. Kdyby nekdo vedel jak tuto chybu Uleadu odstranit, uvitam kazdou dobrou radu. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“