spustena hra = vypnuti monitoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
jessie.james
Začátečník
Začátečník

spustena hra = vypnuti monitoru

Příspěvek od jessie.james »

Mam grafiku MSI GeForce 6600GT a monitor 17" AOC 7Glr. Pri spusteni hry nebo benchmarku testujiciho grafiku se mi pokazde vypne monitor a hodi hlasku "No signal input or cable disconnected". Hra mi treba najede, ale ani ne po 10 sekundach se monitor vypne. PC bezi dal, ale monitor uz nezapnu. PC nejde ani restartovat, musim jej natvrdo vypnout a pak teprve zapnout. Nainstaloval jsem ovladac monitoru, ovladace grafiky mam forceware 81.85 a directX 9.0c (cervnova aktualizace). Graficka karta je stara 3 tydny (do PC jsem ji daval ale az vcera), takze tou by to snad byt nemelo. Monitor je stary, ale doposud nedelal zadne problemy. Nevi nekdo, v cem by mohl byt problem? Budu vdecny za kazdou radu.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

tak uz je to vyreseno :)
blino
Nováček
Nováček

Příspěvek od blino »

jessie.james píše:tak uz je to vyreseno :)
mozes prosim ta napisat ako si to vyriesil? mam rovnaky problem, ale len s hrou V:MB
i5 2500K@4.2GHz, Noctua NH-U9B SE2, Asus Maximus IV GENE-Z, Gigabyte GTX660 OC 2GB, 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz + 2x4GB Crucial Ballistix Sport VLP 1600MHz, Crucial M4 128GB, 850W Enermax Revolution 87+ , Fractal Core 1000
atan
Nováček
Nováček

Příspěvek od atan »

fakt mam rad lidi ktere se na neco zeptaji pak napisi ze uz je to vyreseny a nic vic.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

to blino: bylo to zpusobeno spatne zapojenym pridavnym napajenim grafiky (tudiz karta nemela v narocnejsich graf. operacich "stavu"). Molex sel do napajeciho konektoru na karte dost spatne, tak jsem jej tam jen tak nasadil a trochu zatlacil, ale jak se ukazalo, bylo to malo. kdyz jsem jej tam pak namackl silou a dosedl uplne, jede vsechno jak ma.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“