Nokia 6230 / 6230i

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nokia 6230- nelze nahrávat přímo na kartu

Příspěvek od Lipfeather »

Mám problém: V bluetooth menu (software na pc) mám pouze vidět složky paměti v telefonu. Takže když nahrávám do telefonu muziku,nebo obrázky, musím nejdřív nahrát do paměti telefonu písničku po písničce pouze ve velokosti 5 mb a pak v galeri v telefonu přesunout na kartu. Zkoušel sem reinstal softwaru, ale nic nepomohlo. Na pc prostě kartu nevidim. Jen pamět telefonu. Ten Bluetooth je nějakej Noname. Prosím poradte.
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Kup si čtečku MMC a máš vystaráno. Přenášet na MMC via Bluetooth nějaké větší soubory ( MP3 ) je stejně nepříjemně pomalé. :wink:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Rider Diver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Převod klasického videa(mpg, wmv, avi) do .3gp Nokie 6230

Příspěvek od Rider Diver »

Chtěl bych své video spustit v telefonu. Existuje software na konverzi z mpeg, avi nebo wmv do telefonem podporujícího formátu 3gp? Díky Lama :)
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Na to jsem viděl program s názvem "3GP to AVI". Zkus tento název vyhledat googlem, určitě něco najde. ;-)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Rider Diver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rider Diver »

AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nokia 6230 firmware

Příspěvek od PAN_Kravata »

zdravim, nevite nekdo o nejake strance kde je novy firmware na stazeni na 6230???diky
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Máš s telefonem nějaké problémy? Jestli ne, tak bych neměnil, protože nové firmwary nejsou moc povedené.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

prf.KuBA píše:Máš s telefonem nějaké problémy? Jestli ne, tak bych neměnil, protože nové firmwary nejsou moc povedené.
No oni v tech starsich jsou taky chyby - me napriklad ukazuje blbe volny misto a celkovou pamet telfonu :( . Ale pokud mas telefon v zaruce nech si FW prehrat v servisu - je to lepsi... Navic Nokia tuto moznost oficialne nepodporuje...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

treba fotak se mi zda ze foti nejak spatne je to takove rozmazane treba pri pohybu.ja ten novejsi firmware na netu nikde nemuyu najit
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

PAN_Kravata píše:treba fotak se mi zda ze foti nejak spatne je to takove rozmazane treba pri pohybu.ja ten novejsi firmware na netu nikde nemuyu najit
Ehm - s tim fotakem asi nic moc nespravis - mas telefon ne zrcadlovku a to ze je obraz pri pohybu rozmazany nespravi nic, je to naprosto normalni (zvlast za spatneho svetla)
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
PAN_Kravata
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

i presto bzch tam chtel dat novejsi firmware, nevi nekdo kde ho stahnout ??diky
Hynchenzo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hynchenzo »

asi te zklamu, nokia neni siemens. Nokii musis dat na prepsani firmware do servisu. Nejlepe autorizovaneho.

Pokud je mi znamo, tak firmwary pod verzi 5.xx mely problemy s bluetooth. Nejnovejsi firmware by mel byt 5.35
Peace is a stage of Comfusion.... i am just Illusion
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nokia 6230 + PC program

Příspěvek od Othrondir »

Zdravim. nepoznate nejaky program na editaciu a prezeranie obsahu mobilu okrem toho co dodava Nokia a Oxygenu? Dik.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Treba MobilEdit! je imho velice kvalitni...
Obrázek
mailer
Začátečník
Začátečník

USB kabel na Nokiu 6230i

Příspěvek od mailer »

Caute, neviete niekto zohnat schemu zapojenia pre usbkabel na nokiu 6230i ?
CPU: E6850 3GHz, MB: ASUS P5Kpro, RAM: 4x 1024MB DDR2 800 Corsair C4DHX 4-4-4-12, ASUS RX3850 512MB, HDD:WD Caviar Black 1TB, DVD-RW: LG 4163, PSU: Enermax Liberty 500W
hop2286
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hop2286 »

Neni lepsi propojit to pres infra nebo bluetooth, kdyz to mobil podporuje?
Kdyz zmenis mobil, kabel ti bude k nicemu.
Navod na vyrobu IrDA http://pavouk.comp.cz/hw/irda.html
mailer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mailer »

dik, a aky bluetooth by som si mal kupit, pozeral som ze maju nejake okolo 700kbps ale aj 3mbps od MSI, ale tem 3mbps je na usb1
CPU: E6850 3GHz, MB: ASUS P5Kpro, RAM: 4x 1024MB DDR2 800 Corsair C4DHX 4-4-4-12, ASUS RX3850 512MB, HDD:WD Caviar Black 1TB, DVD-RW: LG 4163, PSU: Enermax Liberty 500W
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

mailer píše:dik, a aky bluetooth by som si mal kupit, pozeral som ze maju nejake okolo 700kbps ale aj 3mbps od MSI, ale tem 3mbps je na usb1
MSI BToes :) rad ohledně BT je tady okolo milion. Na druhou stranu ten USB kabel bych tolik nezatracoval - zkoušel si jiný telefon?
Obrázek
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Nokia 6230i - format hudby

Příspěvek od martin_CZ »

chtel jsem se jen zeptat majitelu nokie 6230(i), v jakem formatu maji v mobilu hudbu. ja kopiruju normalne z pocitace jak ji tam mam, ale cca 110 pisnicek mi pripada malo na 512mb kartu. tak bych se chtel zeptat jestli vite o nejakem vyhodnem kompromisu. zkousel jsem aacPlus, ktere sice bylo male a kvalitni, ale mobil to (narozdil od winampu) neprehral.
diky za napady.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Používám normálně MP3 a 110 písniček je imho docela dost, já jich mám na 256 MB asi 47. Spíš bych (pokud to přežiješ) u MP3 zvětšil kompresi.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“