PC ze zahraničí...

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Carther
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

PC ze zahraničí...

Příspěvek od Carther »

Zdravím....Chtěl bych se zeptat,jestli má někdo skušenost s kupováním pc přes net ze zahraničí(konkrétně Německo).Hlavně jak je to s reklamací a poštou...... :?
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

zalezi kde to beres, pokud je to net obchod tak to tam maj napsany nebo si radeji napis at vis do ceho des
....ze by to byl MELOUN
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Běžně takto dovážíme starší NB. Většina z nich je z Německa. Záruku jsme se pokusili uplatnit jenom jednou (2003) a dodnes se to prý vyřizuje. Takže věřím, že se na to úplně vykašlali. Jinak obvykle (u lepších značek) uplatňujeme záruku u "autorizovaných" servisů, kteří si to pak už nějak s distribucí přeberou. Většinou se dá domluvit. S desktopovými sestavami takto nemám zkušenosti. Vyplatí se to?
Carther
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Vyplatí...

Příspěvek od Carther »

Našel jsem třeba jednu stránku..USA..kde jen procesor (pro porovnání)AMD Sempron 3400+...U nas cca 4000Kč...v USA cca 125dolarů=3000(dolar = cca24kč)to je jen procesor,jedíný - je doprava :( ....ale i v německu jsem našel pár levných věcí....AMD Opteron 144 box asi za 4650Kč......To se mi zdá dost....když uvažím,že 1000 ušetřím jenna procesoru :) ......Ale z USA bych to asi neriskl...reklamaci by se nejspíš nevyplatila :oops:
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

já sem kupoval z německa kompa, u mámy sem měl levný eura takže mě celý PC vyšlo asi o 10k levněji, jak je to s reklamací nechci ani pomyslet, pošta byla v Německu a do CZ to přivezl známej
WEEEEEEEEEEE!!
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“