Jednotka není zformátovaná chcete ji zformátovat??

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jednotka není zformátovaná chcete ji zformátovat??

Příspěvek od LordikCZ »

Zdar lidičky, na Vánoce se mi podelal disk na ,kterym jsem měl důležitá data většinu sem dostal u kamaráda ven pomocí programu Zero Assumption Recovery ale část dat program vubec nenašel... Windows psal ,že data v jednotce jsou nečitelná Zero to zvladl pak jsem disk sformatoval a data stahl z5 jenže ,když jsem dojel domů tak jsem evěřil svým očím sem připojil disk a opět"Data jsou nečitelná" tak jsem disk zformátoval a ted mito odmítá formát dokončit na 99% to napíše ,že akci se nepodařilo dokončit může mi plz někdo poradit co stím (teda jestli se stím ještě něco dělat dá) zkoušel jsem taky zapínat scandisk na opravu vadných sektorů ,ale nevím jestli nějaké vadné jsou protože scandisk se okamžitě vypne.. Moc děkuji za odpovědi... Nevim mozna bych zkusil format s parametrem pro opravu vadnych sektoru... Nevi nekdo parametry prikazu format??
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Jednotka není zformátovaná chcete ji zformátovat??

Příspěvek od Teuzz »

LordikCZ píše:Zdar lidičky, na Vánoce se mi podelal disk na ,kterym jsem měl důležitá data většinu sem dostal u kamaráda ven pomocí programu Zero Assumption Recovery ale část dat program vubec nenašel... Windows psal ,že data v jednotce jsou nečitelná Zero to zvladl pak jsem disk sformatoval a data stahl z5 jenže ,když jsem dojel domů tak jsem evěřil svým očím sem připojil disk a opět"Data jsou nečitelná" tak jsem disk zformátoval a ted mito odmítá formát dokončit na 99% to napíše ,že akci se nepodařilo dokončit může mi plz někdo poradit co stím (teda jestli se stím ještě něco dělat dá) zkoušel jsem taky zapínat scandisk na opravu vadných sektorů ,ale nevím jestli nějaké vadné jsou protože scandisk se okamžitě vypne.. Moc děkuji za odpovědi... Nevim mozna bych zkusil format s parametrem pro opravu vadnych sektoru... Nevi nekdo parametry prikazu format??
Čím to formátuješ, co je to za disk, čím je připojenej, zapoj trochu fantazie, věštecká koule teď v zimě zamrzla... ;)

//edit: systém souborů

Jak tak na to koukám, vyložil jsem si karty a řekl bych, že to formátuješ přes Win. Říká Ti něco Partition Magic nebo ještě lépe DOSovský format nebo alespoň format v Instalaci XP? ScanDisk, srandovní program, že :twisted:
Burn in hell.
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jednotka není zformátovaná chcete ji zformátovat??

Příspěvek od LordikCZ »

Teuzz píše:
LordikCZ píše:Zdar lidičky, na Vánoce se mi podelal disk na ,kterym jsem měl důležitá data většinu sem dostal u kamaráda ven pomocí programu Zero Assumption Recovery ale část dat program vubec nenašel... Windows psal ,že data v jednotce jsou nečitelná Zero to zvladl pak jsem disk sformatoval a data stahl z5 jenže ,když jsem dojel domů tak jsem evěřil svým očím sem připojil disk a opět"Data jsou nečitelná" tak jsem disk zformátoval a ted mito odmítá formát dokončit na 99% to napíše ,že akci se nepodařilo dokončit může mi plz někdo poradit co stím (teda jestli se stím ještě něco dělat dá) zkoušel jsem taky zapínat scandisk na opravu vadných sektorů ,ale nevím jestli nějaké vadné jsou protože scandisk se okamžitě vypne.. Moc děkuji za odpovědi... Nevim mozna bych zkusil format s parametrem pro opravu vadnych sektoru... Nevi nekdo parametry prikazu format??
Čím to formátuješ, co je to za disk, čím je připojenej, zapoj trochu fantazie, věštecká koule teď v zimě zamrzla... ;)

//edit: systém souborů

Jak tak na to koukám, vyložil jsem si karty a řekl bych, že to formátuješ přes Win. Říká Ti něco Partition Magic nebo ještě lépe DOSovský format nebo alespoň format v Instalaci XP? ScanDisk, srandovní program, že :twisted:

Nejsem takova lama ;-) Formatovani selhalo win,dos,partion magic i instalacka XP.. Jinac disk je Seegate 160GB cislo nevim a uz to ani vedet nepotrebuju pac sem to vyresil pujcil jsme kamosuv disk(zalohovany) a pripojil ho po restartu byl stejne v haji jako muj disk takze jsem dosel k nazoru ,ze mam v haji radic.... Nic jineho uz me nenapada... :-) snad to vyresi novy radic .....
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

a co zkusit zero-fill nějakou utilitkou (k mání na webech výrobců)?
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“