1,45V

1,6V

Pekne je to ze na 1,4V mi siel tak vysoko. Inak testovane v mojej zostave.
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Nemal som vela casu, tak som iba pobehal zopar programov a hry a tvarilo sa to celkom schopne, mozno ale grafy by povedali nieco ine. Inak s tym ze ho nepredavaju iba suhlasim, najchudobnejsi mudrlanti by si ho pokupovali robili na nom pokusy a potom tych reklamacieek.Digitaldoom píše:jojoAMD ví proč ho neprodává normálně
pěknej výkon ...
BTW: mít větší cache tak už to neni sempron ... by mě zajímal výkon tohole sempronu jak je natom s porovnáním s venice či sandiegem s dualchanel pamě´tmi ...

Ze by mozna proto ze ty cpu uz tady jsou nejakou dobu a tudiz je ma cpuz v databazi?Carther píše:jaktože se to v tom cpu-Z v tom stale tvari jako Sempron 3000+...vzdyt vetsinou to hodi jiny nazev ne?aspon kamosovi u stareho Athlona...

nene, to asi ne, ale spíše by moc lezl do zelí dražším A64, který by tak nikdo nekupoval. Jinak tohle je 3000+ model, takže s 128kb L2 cache, takže model 3200+ má již oněch 256 kb L2 cachel0k2 píše:Inak s tym ze ho nepredavaju iba suhlasim, najchudobnejsi mudrlanti by si ho pokupovali robili na nom pokusy a potom tych reklamacieek.Ja by som ho predaval iba bez zaruky.

Nechapu, jak to muzes rict, kdyz nevis kolik by stali. Mohli by jim dat odpovidajici cenu. Tak aby se kupovali i A64 i Semproni.JanHavlicek píše:nene, to asi ne, ale spíše by moc lezl do zelí dražším A64, který by tak nikdo nekupoval. Jinak tohle je 3000+ model, takže s 128kb L2 cache, takže model 3200+ má již oněch 256 kb L2 cache

proc by se nekupovalJanHavlicek píše:nene, to asi ne, ale spíše by moc lezl do zelí dražším A64, který by tak nikdo nekupoval. Jinak tohle je 3000+ model, takže s 128kb L2 cache, takže model 3200+ má již oněch 256 kb L2 cachel0k2 píše:Inak s tym ze ho nepredavaju iba suhlasim, najchudobnejsi mudrlanti by si ho pokupovali robili na nom pokusy a potom tych reklamacieek.Ja by som ho predaval iba bez zaruky.

A proč bych nemohl ? Když by stály stejně jak A64, všichni by kupovali A64, když by stály míň jak A64, všichni by kupovali Sempron, docela logický a snad neexistuje žádná cena tak, aby se prodávaly obaAgaga píše:Nechapu, jak to muzes rict, kdyz nevis kolik by stali. Mohli by jim dat odpovidajici cenu. Tak aby se kupovali i A64 i Semproni.