Help! Chyby v obraze a nenajede win
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- vesdan
- Nováček

-
Help! Chyby v obraze a nenajede win
Zdravím, mám problém a sice ten že hrál jsem NFS MW a seklo se to a hodilo mě to do windowsu. A kolem kurzoru jsem měl takový čtvereček ze svislých čar. Tak jsem to restartoval a od té doby to nechce najet, jen ve stavu nouze. A při najíždění to ukazuje samé nesmysly a písmenka. A v BIOSU je to to samé a nejde tam nic přečíst. Zkoušel jsem jinou grafiku a ta jede v pohodě. A když jsem tam dal zpátky tu moji tak to taky jelo. Ale jak jsem přišel s tím PC domů a zapojil tak to dělá to samé. Myslíte že je ta karta na reklamaci? Je to MSI 6600GT VTD128. Deska Epox 8KRAI + CPU Athlon XP 2500@3200, 1GB RAM. HDD sata 80GB.
Díky za jakoukoliv radu
Díky za jakoukoliv radu
AMD Athlon II X2 240 @ 3,2 GHz, GIGABYTE MA785G-UDD3H, 2048 RAM DDR2, HDD 160GB SATA, GeForce 7600GT Leadtek 630/1520
- Axis
- Začátečník

-
- vesdan
- Nováček

-
To jsem si myslel taky, ale je to čisté. Vyfoukal jsem to. Ale je divné že po výměně najela v pohodě a potom zase s chybama. A teď když to mám ve stavu nouze tak tady mám svislé čáry přes celou plochu. Vždy 4 čáry a mezera.
AMD Athlon II X2 240 @ 3,2 GHz, GIGABYTE MA785G-UDD3H, 2048 RAM DDR2, HDD 160GB SATA, GeForce 7600GT Leadtek 630/1520
- Axis
- Začátečník

-
no nechcem ta strasit, ale to iste robila jedna grafika co som ju mal doma = mala zle pamate.. neviem, podla vsetkeho to vychadza na tu spatnu grafiku, ale akosi mi nesedi do toho ze v inom pc sla, a aj po vymene sla, a zase potom nesla... skusal si na tom pc kde fungovala aj nejake zatazove testy? (3d mark,atitool...)vesdan píše:To jsem si myslel taky, ale je to čisté. Vyfoukal jsem to. Ale je divné že po výměně najela v pohodě a potom zase s chybama. A teď když to mám ve stavu nouze tak tady mám svislé čáry přes celou plochu. Vždy 4 čáry a mezera.
- kent@ur
- Nováček

skus tam dat tu tvoji starou gk pokud to je Nvidia nainstalovat jine ovladace na kartu a pak tam dat tu druhou treba 82.12 a kartu jeste hod na puvodni frekvence protoze 550/1200 je fakt dost, teda pokud jedes na techto frekvencich
Naposledy upravil(a) kent@ur dne sob 7. led 2006, 16:36, celkem upraveno 1 x.
- vesdan
- Nováček

-
- vesdan
- Nováček

-
- Axis
- Začátečník

-
myslel som zatazove testy na tom pc, kde si to skusal, a fungovalo to.. a ako hovori kent@ur kartu podtaktuj,a skus ine ovladace.. aj ked v nudzovom mode nemaju ovladace ziadny vplyvvesdan píše:No mě to taky příjde divné, a testy jsem nezkoušel. Najede jen v nouzáku. Při normálním najíždění hodí modrou obrazovku a restart
- vesdan
- Nováček

-
- vesdan
- Nováček

-