Chci se zeptet mám tuto desku, ještě jsem ji nezapojil, protože jsem zjistil že můj zdroj Forton fx500 má na 24piové větvi jen 23 výstupů. Jedem chybí, protože do jedné zdířky vedou dva dráty. Je to normální?
//edit Wilik - presun z s939 desek
ATX zdroj - jen 23 zapojenym pinu
- heryś
- Začátečník

- Samja
- Nováček

Mám na zdroji 24-pin konektor, a ten je zapojen správně. Ale nevím, co myslíš tím " a další 3 napájecí konektory? ". Které to jsou?
Podívej se do manuálu na staně 16 máš všechny napájecí konektory vyobrazené.Zapoj všechny ,vyčisti paměť CMOS a zkus to spustit.
Podívej se do manuálu na staně 16 máš všechny napájecí konektory vyobrazené.Zapoj všechny ,vyčisti paměť CMOS a zkus to spustit.
AMD 55FXSanDiego@3Ghz,DFI Lan Party nF4Ultra,2x512OCZ3500ELGoldGX (2-2-2-5),SR X800GTO2 (@651/1278),Tagan 480W
- Samja
- Nováček

- heryś
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

Konkrétně třeba MSI K8N SLI a MSI K8N Diamond do data výroby 6/05 k napájení bordového SB Live! 24-bit. (Pozdější revize mají na MB "převodník z "-12V" na "-5V" @ neboli nepotřebují bílý "-5V" kabel .) Nutno podotknout, že -5V kabel neodpovídá specifikaci 24 pinového napájení....Samja píše:Jen některý hardware používá toto napětí....
- Nick
- Začátečník

-
\\editShit píše:Konkrétně třeba MSI K8N SLI a MSI K8N Diamond do data výroby 6/05 k napájení bordového SB Live! 24-bit. (Pozdější revize mají na MB "převodník z "-12V" na "-5V" @ neboli nepotřebují bílý "-5V" kabel .) Nutno podotknout, že -5V kabel neodpovídá specifikaci 24 pinového napájení....Samja píše:Jen některý hardware používá toto napětí....
mam dotaz. deska K8NF9 Ultra od Gigabyte ma ATX konektor na desce a u jeho popisu je napsano i ze pin 20 na konektoru ma -5V
Znamena to ze jej deska potrebuje? Chci koupit Enermax 400W liberty, ktery uz -5V nema