Far Cry
Moderátor: Baneshee
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval bych drobet pomoct...
Celou hru jsem proběhl až na jedno místo v pohodě (díky zombe
) a teď jsem na konci v kráteru, kde mám zabít Doyla. Ehm... To se fakt ode mně předpokládá, že tu hromadu trigenů postřílím ?
Ti, co střílejí a skáčou, ti ještě jdou odsnajprovat, ale jak se mám ksakru zbavit těch velkých s raketometem, kteří ignorují takřka jakékoliv zranění, kromě jednoho zásobníku z Jackhammera ?! Když se jó zadaří, tak zvládnu čtyři. Ale je jich tam asi osm...
Už jsem fakt zoufalej, zkoušel jsem to udělat asi milionkrát... 
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Mysliš posledni misi?TomV píše:Potřeboval bych drobet pomoct...Celou hru jsem proběhl až na jedno místo v pohodě (díky zombe
) a teď jsem na konci v kráteru, kde mám zabít Doyla. Ehm... To se fakt ode mně předpokládá, že tu hromadu trigenů postřílím ?
Ti, co střílejí a skáčou, ti ještě jdou odsnajprovat, ale jak se mám ksakru zbavit těch velkých s raketometem, kteří ignorují takřka jakékoliv zranění, kromě jednoho zásobníku z Jackhammera ?! Když se jó zadaří, tak zvládnu čtyři. Ale je jich tam asi osm...
Už jsem fakt zoufalej, zkoušel jsem to udělat asi milionkrát...
To je snadny šikovne si stoupni ke dverim a ustiliš je treba do ruky, začinej nejlehči zbrani pak odsnajpuješ klokany a zbytek je pro Game lamy hračka....
- Isghole
- Začátečník

-
jj, to byl drobny orisek. ale taky jsem to zmaknul. ja si stoupnul hned u tech vchodovych dveri (za roh) a nalakall jsem je, pak staci jen je strilet do ramene, nebo to casti tela, kterou vidis.
je to jednoduchy.
GL
GL
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je dostupnej FarCry patch 1.40 (PRERELEASE!), který zapíná HDR+FSAA (a to včetně NVIDIA karet, na mém SLI to jede v pohodě HDR+FSAA na 1600x1200):
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1293
- JirkaH
- Mírně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

vypadá to parádně. škoda že to na R9700Pro nerozchodímradekhulan píše:Je dostupnej FarCry patch 1.40 (PRERELEASE!), který zapíná HDR+FSAA (a to včetně NVIDIA karet, na mém SLI to jede v pohodě HDR+FSAA na 1600x1200):
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Shack
- Začátečník

- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno ten patch bych raději být vámi nezkoušelShack píše:Je to celkom tuhe a dlhe. Ceska verzia je super. Este testnem ten 1.4 patch
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Přes vejkend jsem dal tuhle hru tušim po 6tý (nebo uz jsem to hral 7x
) a znova me dost bavila... Nevim jak to FC dokázal, ale je to rozhodne FPS, kterou jsem hral nejvickrat. Vetšinu hraju jednou maximalně dvakrát...
Doufam, ze je v přípravě druhej díl, víc jak 10x tu jedničku nedám
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- zombux
- Odborník PCT

protože FC je poslední 3D akce která měla opravdu spád a hlavně tu replayabilituSentenced píše:Přes vejkend jsem dal tuhle hru tušim po 6tý (nebo uz jsem to hral 7x) a znova me dost bavila... Nevim jak to FC dokázal, ale je to rozhodne FPS, kterou jsem hral nejvickrat. Vetšinu hraju jednou maximalně dvakrát...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pruso
- Začátečník

- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No. Ale když tak čtu co sem napsal tak zase i Half-Life 2 mě bavil moc moc (mezi HL2 a Far Cry bych si asi nevybral).
A jak jste na tom vy s Far Cry ? Bavil vás víc předtím než se objevili mutanti, nebo až potom ? Mě osobně to bavilo víc bez mutantů (su srab
). Hrál sem to už třikrát a díky mutantům sem třikrát skončil v 17-18 misi těsně před koncem 
A jak jste na tom vy s Far Cry ? Bavil vás víc předtím než se objevili mutanti, nebo až potom ? Mě osobně to bavilo víc bez mutantů (su srab
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě teda single moc nebavil, ale multi je uplně boží... prostě hafo kravinek co de dělat a tak. Hodně sme se na LANce pobavili i když je to skoro 2 roky starý... (eště teda ne, ale bude)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
omfgSentenced píše:Přes vejkend jsem dal tuhle hru tušim po 6tý (nebo uz jsem to hral 7x) a znova me dost bavila... Nevim jak to FC dokázal, ale je to rozhodne FPS, kterou jsem hral nejvickrat. Vetšinu hraju jednou maximalně dvakrát...
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tohleto je opravdu vyjimka a od dob Dooma a Quake (prvních dílů) opravdu nepamatuju, že bych neco dohral tolikrat ... Pravda, u Q1 stačila na dohraní "chvilka", u FC človek vydrží aspon celej víkend. Ta hra je proste dobrá. 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Známe kluka co ji hral rok co?Sentenced píše:Tohleto je opravdu vyjimka a od dob Dooma a Quake (prvních dílů) opravdu nepamatuju, že bych neco dohral tolikrat ... Pravda, u Q1 stačila na dohraní "chvilka", u FC človek vydrží aspon celej víkend. Ta hra je proste dobrá.
Mimochodem min. tyden dohral a prej to dá znova:)
Me se tato hra libila hlavne pro to že sem si dycky našel svuj zpusob splnení mise a nemusel jit tudy jak to jeden pan programator myslel a jinej zpusob zavrhl...
- pruso
- Začátečník

- MiKe[sk]
- Začátečník

-
No lenze takato cena nebola, ked som ju kupoval ja asi pred 1,5 rokom. Vtedy stala okolo 1500 Sk.pruso píše:tak kvalitní hra a stojí 299,-, za takouvou cenou by se měly prodávat všechny hry, nelegální vypalování by se razantně snížilo.
FAR CRY rulezz
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
- pruso
- Začátečník

jj já myslím cenu co je teď, že za takovou cenu by se měly prodávat nové hry, 1500,- je myslím dost na hru, nejhorší to je, když koupiš hru za 1500,- a projedeš ji za 8 hodinMiKe[sk] píše:No lenze takato cena nebola, ked som ju kupoval ja asi pred 1,5 rokom. Vtedy stala okolo 1500 Sk.pruso píše:tak kvalitní hra a stojí 299,-, za takouvou cenou by se měly prodávat všechny hry, nelegální vypalování by se razantně snížilo.
FAR CRY rulezz