Subwoofer je pri stand by mode slyset ... abych byl presnejsi mam v systemu zvuk na polovine a LCD na SW ukazuje hodnotu hlasitosti 30 a od tyhle hodnoty je to uz slyset .... sice jen trosku, ale je to slyset
2>crashPC & NobodyLovesMe:
Na hudbu to neni nejhorsi, ale mam pocit, ze me byvale redstary U-706 hraly o stupinek lepe
U-706:

2>Honny:
Tak jsem na tom pustil i ten metalek a i dve hip-hopove pisnicky (vic jich nemam). Mam pocit, ze me posledni repraky jsem mel trosku prebasovany a to tyhle nejsou. Basy me prijdou OK, ale mozna by mohly byti vyraznejsi. Trocha zivosti by tyhle 5.1 sestave taky neskodila
Na poslech hudby jsem shledal nejlepsi, kdyz hraji predni repraky se stredovym vice nahlas nez zadni repraky (ty jsem nastavil na tretinu hlasitosti prednich repraku).
Hip-Hop jsem zkousel na KRS-ONE - HUSH, MOP - Ante Up .... znelo mi to velice dobre
Co se tyce Deathmetalu a Metalu, poridil bych si na ne neco jinyho, ale...
Kdybych to tu mel nejak celkove shrnout, tak nejsem zklamany ani nejak extremne prekvapeny. Co se tyce filmu, atmosfera je skvela a zazitek z nich je super. Zkousel jsem i hry a nemel jsem zadne vetsi vytky. Co se poslechu hudby tyce, nejsou na tom zas tak spatne. Celkove bych je ohodnotil 85%