Far Cry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Potřeboval bych drobet pomoct... :) Celou hru jsem proběhl až na jedno místo v pohodě (díky zombe :)) a teď jsem na konci v kráteru, kde mám zabít Doyla. Ehm... To se fakt ode mně předpokládá, že tu hromadu trigenů postřílím ? :roll: Ti, co střílejí a skáčou, ti ještě jdou odsnajprovat, ale jak se mám ksakru zbavit těch velkých s raketometem, kteří ignorují takřka jakékoliv zranění, kromě jednoho zásobníku z Jackhammera ?! Když se jó zadaří, tak zvládnu čtyři. Ale je jich tam asi osm... :roll: Už jsem fakt zoufalej, zkoušel jsem to udělat asi milionkrát... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

TomV píše:Potřeboval bych drobet pomoct... :) Celou hru jsem proběhl až na jedno místo v pohodě (díky zombe :)) a teď jsem na konci v kráteru, kde mám zabít Doyla. Ehm... To se fakt ode mně předpokládá, že tu hromadu trigenů postřílím ? :roll: Ti, co střílejí a skáčou, ti ještě jdou odsnajprovat, ale jak se mám ksakru zbavit těch velkých s raketometem, kteří ignorují takřka jakékoliv zranění, kromě jednoho zásobníku z Jackhammera ?! Když se jó zadaří, tak zvládnu čtyři. Ale je jich tam asi osm... :roll: Už jsem fakt zoufalej, zkoušel jsem to udělat asi milionkrát... :)
Mysliš posledni misi?
To je snadny šikovne si stoupni ke dverim a ustiliš je treba do ruky, začinej nejlehči zbrani pak odsnajpuješ klokany a zbytek je pro Game lamy hračka.... :lol:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

jj, to byl drobny orisek. ale taky jsem to zmaknul. ja si stoupnul hned u tech vchodovych dveri (za roh) a nalakall jsem je, pak staci jen je strilet do ramene, nebo to casti tela, kterou vidis. :wink: je to jednoduchy.
GL
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Je dostupnej FarCry patch 1.40 (PRERELEASE!), který zapíná HDR+FSAA (a to včetně NVIDIA karet, na mém SLI to jede v pohodě HDR+FSAA na 1600x1200):

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1293
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

TomV píše: ale jak se mám ksakru zbavit těch velkých s raketometem
Dvě rány z odstřelovačky na hlavu
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

radekhulan píše:Je dostupnej FarCry patch 1.40 (PRERELEASE!), který zapíná HDR+FSAA (a to včetně NVIDIA karet, na mém SLI to jede v pohodě HDR+FSAA na 1600x1200):

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1293
vypadá to parádně. škoda že to na R9700Pro nerozchodím :( a novou grafiku se mi kupovat fakt nechce
ignorelist: kremrole a dezoláti
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Je to celkom tuhe a dlhe. Ceska verzia je super. Este testnem ten 1.4 patch
XBOX360
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

Shack píše:Je to celkom tuhe a dlhe. Ceska verzia je super. Este testnem ten 1.4 patch
mno ten patch bych raději být vámi nezkoušel :wink: http://www.gamezone.cz/Clanek.asp?idC=15092
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Přes vejkend jsem dal tuhle hru tušim po 6tý (nebo uz jsem to hral 7x :? ) a znova me dost bavila... Nevim jak to FC dokázal, ale je to rozhodne FPS, kterou jsem hral nejvickrat. Vetšinu hraju jednou maximalně dvakrát...

Doufam, ze je v přípravě druhej díl, víc jak 10x tu jedničku nedám :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Sentenced píše:Přes vejkend jsem dal tuhle hru tušim po 6tý (nebo uz jsem to hral 7x :? ) a znova me dost bavila... Nevim jak to FC dokázal, ale je to rozhodne FPS, kterou jsem hral nejvickrat. Vetšinu hraju jednou maximalně dvakrát...

protože FC je poslední 3D akce která měla opravdu spád a hlavně tu replayabilitu :) HL2 trpěl syndromem "Max Payne 2" - čili "je to skvělý ale že bych to musel vidět 2x...", Doom3 a Quake 4 o těch radši pomlčím protože bych někoho urazil :-D a FEAR jsem nehrál
ignorelist: kremrole a dezoláti
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

Souhlasim ze zombuxem. A Far Cry byla poslední hra, u který sem měl pocit že skvělá grafika tam je jen jako třešnička na dortu. :)
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

DEXXTER píše:Souhlasim ze zombuxem. A Far Cry byla poslední hra, u který sem měl pocit že skvělá grafika tam je jen jako třešnička na dortu. :)
naprosto souhlasím ! parádni hra
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

No. Ale když tak čtu co sem napsal tak zase i Half-Life 2 mě bavil moc moc (mezi HL2 a Far Cry bych si asi nevybral).
A jak jste na tom vy s Far Cry ? Bavil vás víc předtím než se objevili mutanti, nebo až potom ? Mě osobně to bavilo víc bez mutantů (su srab :oops: ). Hrál sem to už třikrát a díky mutantům sem třikrát skončil v 17-18 misi těsně před koncem :oops:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Mě teda single moc nebavil, ale multi je uplně boží... prostě hafo kravinek co de dělat a tak. Hodně sme se na LANce pobavili i když je to skoro 2 roky starý... (eště teda ne, ale bude)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

Sentenced píše:Přes vejkend jsem dal tuhle hru tušim po 6tý (nebo uz jsem to hral 7x :? ) a znova me dost bavila... Nevim jak to FC dokázal, ale je to rozhodne FPS, kterou jsem hral nejvickrat. Vetšinu hraju jednou maximalně dvakrát...

omfg :o , je to jako super hra, ale abych to hrál 7x fakt ne :) . btw někde jsem četl, že se 2. díl chystá, ale už to bylo dávno. jj Sentenced to je pořádný "vychutnavač" her :-D ...
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tohleto je opravdu vyjimka a od dob Dooma a Quake (prvních dílů) opravdu nepamatuju, že bych neco dohral tolikrat ... Pravda, u Q1 stačila na dohraní "chvilka", u FC človek vydrží aspon celej víkend. Ta hra je proste dobrá. :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Sentenced píše:Tohleto je opravdu vyjimka a od dob Dooma a Quake (prvních dílů) opravdu nepamatuju, že bych neco dohral tolikrat ... Pravda, u Q1 stačila na dohraní "chvilka", u FC človek vydrží aspon celej víkend. Ta hra je proste dobrá. :roll:
Známe kluka co ji hral rok co? :wink: :lol:
Mimochodem min. tyden dohral a prej to dá znova:)
Me se tato hra libila hlavne pro to že sem si dycky našel svuj zpusob splnení mise a nemusel jit tudy jak to jeden pan programator myslel a jinej zpusob zavrhl... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

tak kvalitní hra a stojí 299,-, za takouvou cenou by se měly prodávat všechny hry, nelegální vypalování by se razantně snížilo.
FAR CRY rulezz :-D
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

pruso píše:tak kvalitní hra a stojí 299,-, za takouvou cenou by se měly prodávat všechny hry, nelegální vypalování by se razantně snížilo.
No lenze takato cena nebola, ked som ju kupoval ja asi pred 1,5 rokom. Vtedy stala okolo 1500 Sk.
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
pruso
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pruso »

MiKe[sk] píše:
pruso píše:tak kvalitní hra a stojí 299,-, za takouvou cenou by se měly prodávat všechny hry, nelegální vypalování by se razantně snížilo.
No lenze takato cena nebola, ked som ju kupoval ja asi pred 1,5 rokom. Vtedy stala okolo 1500 Sk.
jj já myslím cenu co je teď, že za takovou cenu by se měly prodávat nové hry, 1500,- je myslím dost na hru, nejhorší to je, když koupiš hru za 1500,- a projedeš ji za 8 hodin :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“