Forsa GeForce 6600
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- kaj1nek
- Nováček

-
Forsa GeForce 6600
Potřebuji pomoc. Seká se mi v dx3d aplikacích, a to zdánlivě bez příčiny. Stává se mi, že pařím třeba 5h bez záseku, poté další den zapnu komp, spustím a sekne se to už v menu. Zásek vypadá následovně: Sekne se komplet vč. kurzoru komp, jestliže byll přítomen nějaký zvuk tak se zacyklí posledních cca 100ms. Následuje asi tak po 10sekundách samovolný tvrdý reset. Prosím pomoc. Grafika se nepřehřívá a ovladače mám nejnovější.
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
sestava?
zkousel si reinstal ovladaci?myslim i jine verze, mas pretaktovaenej komp?zkousel si tu grafiku podtaktovat?pokud mas neco pretaktovanyho zkousel si to dat na default ci podtaktovat?
zkousel si reinstal ovladaci?myslim i jine verze, mas pretaktovaenej komp?zkousel si tu grafiku podtaktovat?pokud mas neco pretaktovanyho zkousel si to dat na default ci podtaktovat?
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kaj1nek
- Nováček

-
Furt
Dělá to od začátku- se zdrojem ColorsIt, nebo tak nějak. Řikám- vše co jede pod dx3d akcelerací se sekne(viz první příspěvek), ale cca 10krát se mi stalo že se to seklo rovnou v oknech(hlavně při klikání na uživ. jméno). Ovšem jsem včera objevil zajímavou věc- mám v kompu cdromku, kterou ale vůbec nepoužívám(vše tahám odvedle z počítače(samozřejmě kromě instalace oken)). Jsem jí včera po dlouhé době použil, vložil originální cd od základní desky. Vůbec ho to nemohlo načíst a za několik málo sekund se sek komp-úplně stejným způsobem jako ve hrách. Vytáhl jsem cd-a vida- komp se rozběh(což se mi ještě nikdy nestalo). Odpojil jsem tedy cdromku a propařil celý večer bez záseku. Žel, když jsem dnes spustil kal online, tak se sek už v menu. Začínám být zoufalý. Můžete mi někdo poradit kde seženu návod na podtaktování grafiký katy?
P.S.: právě zkoušim jiný ovladače
P.S.: právě zkoušim jiný ovladače
- kaj1nek
- Nováček

-
Ovladače
Pls, můžete mi někdo poradit kde mám sehnat ty ovladače? Našel jsem totiž pouze nějaké MSI nVidia-based Graphics Drivers (Windows 2000/XP) 31.0, o kterých jsme v životě neslyšel....
Ok, dělá to odzačátku-sestavil sem komp a při prvotním nadšení jak to vše krásně běhá sem těch pár záseků ignoroval(každý komp se sem tam sekne)
Reinstal ovladačů nepomohl.
Ok, dělá to odzačátku-sestavil sem komp a při prvotním nadšení jak to vše krásně běhá sem těch pár záseků ignoroval(každý komp se sem tam sekne)
Reinstal ovladačů nepomohl.
Naposledy upravil(a) kaj1nek dne čtv 19. led 2006, 19:10, celkem upraveno 2 x.
- Thellwin
- Administrátor

Návod na podtaktování GK je úplně stejný jako na přetaktování, akorát jedeš s taktama dolu ... ještě jsi neodpověděl, jestli ti to dělá od začátku nebo se to začalo stávat až později (třeba po přidání nějakého hw).
EDIT : OVladače stáhneš třeba tady a používej prosím tlačítko EDIT.
EDIT : OVladače stáhneš třeba tady a používej prosím tlačítko EDIT.
Goldnoob team proud member!
- kaj1nek
- Nováček

-
Stáhl jsem si rivaTuner, a v obrazovce s kýženými posuvníky mám nahoře rolovací okénko, kde jsou tři možnosti(2d, low performance 3d a 3d). Co z toho mám vybrat?
A o kolik bych jí asi tak měl podtaktovat, a po kolika hz? Taktuji poprvé v životě...
A o kolik bych jí asi tak měl podtaktovat, a po kolika hz? Taktuji poprvé v životě...
Naposledy upravil(a) kaj1nek dne čtv 19. led 2006, 20:07, celkem upraveno 1 x.