Mam adsl modem ASUS a pri kazdem spusteni torrent programu Azureus me uplne spadne pripojeni (mozna nejaky problem s portama) a co jsem tak cetl tak nejsem sam kdo ma takovy problem.. nevim cim by to mohlo byt ... ale takovy program BitTorrent funguje ...
a neznate nejakou konkurenci pro BearShare ? ... taky mi to s nim pada tentokrate sice ne cely internet ale spadne ten program hned po startu
Proč mě tuhne pripojeni pri pouzivani Azureus !!!!!!
- Flamer
- Nováček

Proč mě tuhne pripojeni pri pouzivani Azureus !!!!!!
CPU:P4 2,4(FSB 533);MB: ASUS P4T533-C i850E;RAM:512 RDRAM PC800; GRAFIKA:ATI RADEON 9700PRO;HDD: WD 800JB 80GB 8MB , Hitachi 7K250 165 GB 8MB;ZVUK: SB Audigy;MECHANIKY: DVD+RW/RAM LG GSA-4166B ;DVD+RW Plextor 708A;REPRO: Creative Inspire 5300; MONITOR: 19"ViewSonic P95f+PDA:HP hx2110
- zombux
- Odborník PCT

- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proč mě tuhne pripojeni pri pouzivani Azureus !!!!!!
v azreusi sa da otestovat PORT tak si ho skus,....ale aj ja mym snim problemy nejde mi NAT a nemôzem ho sprovoznit...Flamer píše:Mam adsl modem ASUS a pri kazdem spusteni torrent programu Azureus me uplne spadne pripojeni (mozna nejaky problem s portama) a co jsem tak cetl tak nejsem sam kdo ma takovy problem.. nevim cim by to mohlo byt ... ale takovy program BitTorrent funguje ...
a neznate nejakou konkurenci pro BearShare ? ... taky mi to s nim pada tentokrate sice ne cely internet ale spadne ten program hned po startu
takze ak niekto viete ako nato tak pls..mi poradte....firewill mam vypnuty...
a konkurencia pro bearshre je nap. Limewire,,DCčko...atd...ale to je nap...skus ten limewire...aj mne bearshare pada hlavne ked taham filmy cez neho....
- zombux
- Odborník PCT

- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

nebezpečí je všude... ale ano, torrent je relativně "bezpečná" síť. samozřejmě záleží na tom co kde taháš, pokud je to warez tak jsi jednou nohou v průseru vždyckyCpk píše:jo joo....aj ja si myslim....najlepsie(najbespecnejsie) na stahovanie su torrenty..si myslim...
ignorelist: kremrole a dezoláti