Tady jsem sundal čumák. V této době už sem připravoval casu ze dřeva, takže mi už moc nevadilo když ji zku..pokazim.
Tady je ještě fotka v noci, nahoře větrák a malý okýnko.
Pod kapotou tohohle monstra tepe Pentium II 350 MHz Slot1, nVIDIA TNT2 Riva model 64 a 64 SDRAM. Trošku sem to zkoušel OC v programu CPUFSB a najvíc mi šlo FSB 124 tj výsledná frekvence 433 MHz. Procesor byl v pohodě, ale grafarna se svym malinkym pasivem dost topila. Tak sem na ni přidělal větráček.
Docela mě překvapilo, že je na takový grafárně konektor na větrák:-). Nicméně je tam přidělanej systémem gumiček a je to uplně v pohodě. Sedí tam jak přilepenej a chladí jak blázen a přitom nedělá kravál.
Takhle vypadá ta WC(wood case):
Zatim ještě naní uplně hotová, chce to ještě párkrát dostříkat + ještě tu bočnici a mohlo by to být hotový. Výroba byla lehká. Doma mam dřeva, že to je až hnusný, takže o matroš nebyla nouze. Protože ta bedýnka je dost malá, že tam mam ve finále dost málo místa na komponenty, sem raděli vyhodil zdroj ze skříně pryč. Možná ještě někdy v budoucnu dám na bočnici plexi(nebo bude celá z plexi).
Bočnice s větrákem 80mm(asi by mřížka neuškodila).
Na rudo šla i mechanika...
Ve tmě, bohužel neni nic vidět...
A pohled do útrob...
A ve tmě.
Doufam že se mi to bude chtít dodělat a taky, že tam bude ,,nový" obyvatel: Jméno: Intel, Příjmení: Tulatin, Věk:1GHz, Bydliště: SOC 370.

. Vpravo dole je ještě ikonka CPU FSB kde je 123, takze tech 433MHz.