test skříní
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
test skříní
Myslím, že test beden (casů) by byl téměř jedinečná věc na webu, a proto velmi vyhledávané. Klidně by nemusely být tak stašně rozsáhlé jako byly doteď.
Mne jde hlavně o to, že na levnou bednu takovou recenzi fakt neseženu. Kupovat EC, které mají fakt neuvěřitelně dělané diskové koše (na jeden disk), to je neštěstí, kterému by se měl každý vyvarovat.
Vím, že jste zkušenější, takže tohle jen abych uvedl na čem záleží mně:
1) vyfocený vnitřek (diskové koše, místa pro větráky)
2) větráky (jestli jsou součástí balení a jen je zapnout a bez nějaké regulace posoudit- tichý x hlučný)
3) zdroj a rozepsat jeho proudové výkony
4) vnější část- diody a vyvedení portů
To by podle mne mohlo stačit a "stačilo by jen" přivézt hromadu beden a podívat se na ni by netrvalo víc než 15 minut. Hodnotil bych spíš kvantitu než kvalitu recenze.
Tak kdybyste si na to někdo udělal čas, tak by to hodně ne zrovna zámožným lidem pomohlo.
Dík
Mne jde hlavně o to, že na levnou bednu takovou recenzi fakt neseženu. Kupovat EC, které mají fakt neuvěřitelně dělané diskové koše (na jeden disk), to je neštěstí, kterému by se měl každý vyvarovat.
Vím, že jste zkušenější, takže tohle jen abych uvedl na čem záleží mně:
1) vyfocený vnitřek (diskové koše, místa pro větráky)
2) větráky (jestli jsou součástí balení a jen je zapnout a bez nějaké regulace posoudit- tichý x hlučný)
3) zdroj a rozepsat jeho proudové výkony
4) vnější část- diody a vyvedení portů
To by podle mne mohlo stačit a "stačilo by jen" přivézt hromadu beden a podívat se na ni by netrvalo víc než 15 minut. Hodnotil bych spíš kvantitu než kvalitu recenze.
Tak kdybyste si na to někdo udělal čas, tak by to hodně ne zrovna zámožným lidem pomohlo.
Dík
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pochybuju, ted bude test takovych lepsich casu, tedy stredni tridy, lowend nema smysl tam davat, kvalitu EC znaji vsichni a kdyz je tu moznost 3R za 1200 tak si EC nikdo nevezme.. jen sebevrahX-COM píše:Udělat fotky, jak vpadaj vevnitř a hodnoty zdroje.
Když někdo staví skutečně levnej počítač, tak aby měl přesto na výběr z věcí, o kterých něco bude vědět
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ono taky u konkurence neni problem si tady precist co tady probirame a chceme a tim padem si muze pospisit a PCT predbehnout...jinak na ten test bedny sem byl zvedavej
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- David Kolibáč
- Začátečník

-
Na modding
Tenhle test bych docela uvítal, plánuji totiž koupi casu do tisícovky. Na hardcore modding. Také bych přivítal testcenově dostupných zdrojů.
Banda kreténů tu je. Všude.
- fantomas.69
- Nováček

-
Hardcore modding
Hardcore modding - jsem taky pro. Tohle vždycky přitáhlo mou pozornost (přestože bych do toho sám nikdy nešel, nejsem natolik šikovný)
.