Já nechápu že ty to nechápeš,jen dávám tip na dobrého mobila.
Pro ostatní
Je pravda že mají phillipsy dost pomalou odezvu,zvláště při psaní SMS,ale tendle ne.
Dík za upozornění.
Také děkuji všem za příspěvek.
Moderátor: CageJ

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian

ale pozor, c75 neumi mp3 prehravat, takze ta pametovka mu je tam jaksi na ....prf.KuBA píše:Levné Nokie vždy postrádají něco zásadního. Sice jsem Nokiář, ale musím uznat, že Siemens v této třídě díky řadě CX už nějakou dobu jasně vede. Za cenu do 5000 je C75 podle mě jasnou volbou. Fuknce kterými byl obdarován nemůže žádná levnější Nokia, ani Sony Ericsson nabídnout. Vlastnosti jako MPx fotoaparát, přehrávání MP3, paměťové karty a Bluetooth jsou většinou výsadou úplně jiné třídy.

No hezky, ale k500 se uz neprodavaAxis píše: Naco pre maminu K700i? Existuje aj K500i (K508i od T-mobile), ktory ma 12MB pamate, taky isty fotak, slabsi dysplay (160x128),ma to IrDA (no bohuzial nie Bluetooht),inak je to to iste,no a este to radio... slabsi bratricek K700, za krajsie peniaze

Skoda, na Slovensku je este dostupny : pouzity / novycool.user píše:No hezky, ale k500 se uz neprodavaAxis píše: Naco pre maminu K700i? Existuje aj K500i (K508i od T-mobile), ktory ma 12MB pamate, taky isty fotak, slabsi dysplay (160x128),ma to IrDA (no bohuzial nie Bluetooht),inak je to to iste,no a este to radio... slabsi bratricek K700, za krajsie peniaze

Samozřejmě jsem myslel CX75, o nemž byla řeč... ten MP3 přehrávat umí a dokonce jimi dokáže i vyzvánět.cool.user píše:ale pozor, c75 neumi mp3 prehravat, takze ta pametovka mu je tam jaksi na ....

No tak to umí každý telefon, který umí MP3 přehrát - možná kromě starších Symbianů - ale tam jde o to, že podpora MP3 se řeší externí aplikací.prf.KuBA píše:Ten MP3 přehrávat umí a dokonce jimi dokáže i vyzvánět.

Tak zaprvý se symbianem neni jediný problém, je to výborný OS (jsem majitelem N7610 a sakra dobře vim o čem mluvim), za druhý nemam rád véčka a Motoroly už vůbec ne, za třetí by mě zajímalo kolik že tahle věcička stojí (v porovnání s CX75 za 4.5k s DPH). Už mám v podstatě vybráno, nenajde-li někdo v této hladině lepší ekvivalent (ale vzhledem k tomu že se podle všeho vyčerpaly možnosti Nokia a Siemens tak dost pochybuji) a za čtvrtý si uvědom že to má být mobil pro mou máti a né pro nějakého uhrovitého teenagera, tudíž mp3 (krom vyzvánění) a filmy jsou zde zbytečné. BT a foťák je už tak dost.Tomhawk píše:A co Windows Mobile zařízení? Motorola MPx 220. Určitě dobrá volba. BT, MP3, foťák, video v *.avi, *.mpeg prostě v čem chceš a seženeš codec. Spousty programů. Ovládání WM je mnohem intuitivnější než ovládání symbianu.