Dj´ Frodo píše:tak napriklad todlemam to a zadne problemy. kdyz uz sme u toho nemate to nahodou jeste nekdo ja jsem si omilem zlomil cd s ovladaci tak schanim nekoho kdo by mi je smahnul!!!
takže včera sem u kámoše udělal ten front panel z tý překližky, chtěly jsme to udělat přímočarkou, jenže z neznámého důvodu se nám zlomil ten plátek kterym se to řeže a jinej kámoš neměl, takže sme to nakonec udělaly vrtačkou , což kdybych věděl že to nepude tou přímočarkou tak sem si to mohl dávno udělat doma no nic no, hlavně že to už mám, ty dvířka na hdd a floppy sem zrušil, floppy nebude vůbec a hdd bude za jednim z těch předních větráků
teďka sem začal shánět LCD displej, kterej bude ve předu, chci nějakej s modrym podsvícenim, protože se mi nechce zasahovat do toho displeje a měnit barvu podsvícení (nehledě na to, že to třeba vůbec nemusí jít změnit)
našel sem tendle : http://www.gme.cz/index.php?action=deta ... &pict=&jaz a potřebuju vědět jestli to ''modrý negativ, bílá LED ze strany'' znamená že to bude modrej displej s bílim písmem jestli jo, tak ho hned beru
zejtra snad už hodim foto toho front panelu
Naposledy upravil(a) filletzz dne stř 1. úno 2006, 21:39, celkem upraveno 1 x.
jj už seš druhej co mi to říká, takže to tak asi bude
zejtra ho asi objednám, snad se mi to pak povede nějak zbastlit na LTP kabel, ale neměly by bejt problémy
filletzz píše:jj už seš druhej co mi to říká, takže to tak asi bude
zejtra ho asi objednám, snad se mi to pak povede nějak zbastlit na LTP kabel, ale neměly by bejt problémy
LOL bych chtěl vidět tebe jak něco upravuješ
jinak se to zpozdilo hlavně kvůli tomu že sem neměl čim řezat to dřevo, ale nakonec sem to stejně musel dělat vrtačkou a pilníkem (viz. výše)
jinak teďka sem až do pondělí doma, takže snad bude čas
dneska objednám ten displej z gme a zejtra pojedu nakoupit součástky na IrDo příjímač, abych mohl ovládat kompa na dálku....
martin850 píše:aj aj som zvedavy tento tuning sa mi lubi, tiez oblubujem luxusne bedne
jj, původně sem chtěl z této bedny udělat něco ve stylu falloutu, ale pak se podobných casu začlo objevovat fakt hodně a navíc todle se mi bude líp vyjímat na stole než nějaká rezatá case
OT potřeboval bych zjistit jak sundat ze staré grafiky čipy? konkrétně se jedná o GF4 která mi kdysi vyhořela, chtěl bych z ní sundal ten hlavní čip (nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje, kua) a dát si ho na klíče jako to je tady http://metku.net/index.html?sect=view&n ... index_eng2 tam to sundává horkovzdušnou pistolí, ale tu doma nemám, není nějakej jinej způsob jak to dostat dolů? pájkou to nejde..
//Edit : tak sem teď šel pro něco do sklepa a v regálu sem našel horkovdušnou pistoli dokonce i funguje, takže ten čip už mám
Naposledy upravil(a) filletzz dne úte 21. črc 2009, 23:09, celkem upraveno 1 x.
filletzz píše:...dneska objednám ten displej z gme a zejtra pojedu nakoupit součástky na IrDo příjímač, abych mohl ovládat kompa na dálku....
Já to řešim jednodušejc. Mám Bluetooth, mobil Sony Ericsson s BT a program PC Control (jde jen s MT SE) a jede to super Dosah cca 10m - tzn, že pokud si ho vytáhnu kabelem na chodbu, tak pokryju celý podkroví našeho baráku
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
filletzz píše:jj mně to pak poradil kopi, teďka už mám všechno doma a za chvilu se pustim do pájení
pred zapojenim to radeji desetkrat vsechno propipej multimetrem a po zapojeni je treba si trochu pohrat s nastavenim tech dvou trimru nez se na displayi vubec neco ukaze
ehm...
na ten odpor 100 Ohm sem se ptal kvůli tomu abych je měl doma až mi přijde displej který sem včera objednal z gme
teďka sem pájel IrDo přijímač, kterej sem zatim nerozchodil
normálně ho zapojim do COM portu, do Girderu nahraju ten plugin a když chci v nastavení ten plugin aktivovat tak to napíše : There may be hardware problem in receiver
vůbec netušim co sem udělal blbě, dělal sem to podle tohodle schéma http://toxicali.kbx.cz/obrazky/ir/ir%20schema.JPG a teďka sem to všechno kontroloval a vypadá to v pohodě tak fakt nevim
nevíte čim by to mohlo bejt
Naposledy upravil(a) filletzz dne úte 21. črc 2009, 23:11, celkem upraveno 2 x.