Nefunkční připojení přes modem
Moderátor: Don
- Milsn
- Nováček

-
Nefunkční připojení přes modem
Zdravím, mám problém s připojením k netu pomocí modemu.. od úderu blesku do telefonního vedení se nelze připojit. Modem jakoby vytočí číslo a nic víc se neděje. Po chvíli vyskočí hláška že druhá strana neodpovídá, nebo že je linka obsazena. Dík za každej tip..
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Milsn
- Nováček

-
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Milsn
- Nováček

-
Sovicka: nezapnul jsi náhodou v pobouřkové euforii "čekat na oznamovací tón" v nastavení modemu
O tomhle nastavení vím a v tom to taky není.. Jediný na co jsem zatím přišel, je že jeden z těch modemů není průchozí pro připojenej telefon. Ten druhej jsem ještě nezkoušel. Je možný aby na tý lince fungoval telefon a modem ne???
O tomhle nastavení vím a v tom to taky není.. Jediný na co jsem zatím přišel, je že jeden z těch modemů není průchozí pro připojenej telefon. Ten druhej jsem ještě nezkoušel. Je možný aby na tý lince fungoval telefon a modem ne???
- Milsn
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Milsn
- Nováček

-
Deskou to snad nebude, dřív to fungovalo.. Není možný, aby byla poškozená ta linka? Ten 2. modem byl prej funkční (já ho nezkoušel) a teď je špatnej-u mě přes něj připojený telefon vůbec nefunguje, modem vytáčí, ale nevytočí.. Jinde telefon funguje, ale i když modem "vytáčí" telefon dál funguje.. Nemohla ho zničit ta linka? Oba jsou stejný a teď se stejně i chovaj.. Mám doma třetí, jistě funkční, ale mám strach ho tam připojit, abych ho neodrovnal.. díky
- kotas
- Středně pokročilý

- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nastavení modemu-upřesnit-zvláštní nastavení- do kolonky "zvláštní inicializační příkazy napsat
Kód: Vybrat vše
ATX3- Milsn
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Milsn
- Nováček

-
- [M@s|ers]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- [M@s|ers]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční připojení přes modem
Milsn píše:Zdravím, mám problém s připojením k netu pomocí modemu.. od úderu blesku do telefonního vedení se nelze připojit. Modem jakoby vytočí číslo a nic víc se neděje. Po chvíli vyskočí hláška že druhá strana neodpovídá, nebo že je linka obsazena. Dík za každej tip..
tak zavolaj provajderovi....mozno mas unich zmrzle spojenie...a ze nech ti ho resetnu..
- [M@s|ers]
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: