Lesk LCD, výstup video

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
xjurcice
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Lesk LCD, výstup video

Příspěvek od xjurcice »

Potřeboval bych poradit, jestli nevíte o nějaké fólii na displej. Dost se mi leskne, potřeboval bych tento jev nějak utlumit.
Další věc se týká prkotiny, ale nemohu se dobrat odpovědi, výstupu S-Video přenáší i zvuk? A dá se pořídit nějaká redukce na VGA např na Cinch...?
Dik moc :wink:
Tomhawk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomhawk »

Přes S-Video se přenáší jen obraz, audio musíš propojit přes klasicky line out (zdířka na sluchátka) :). Jak to myslíš s tím leskem? Máš nb s lesklým displejem? Proč sis jej kupoval když ti nevyhovuje? :)
xjurcice
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xjurcice »

Dik, myslel jsem si to. No myslel jsem, ze to nebude tak hrozne s tim leskem, ale neni to uplne OK.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

na to zmatnění mě nenapadá jiná fólie než co se používala na základce na obalování sešitů :-D hele to asi nevyřešíš :?
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Zatemni okna nebo displej na toč tak, aby se v něm pokud možno nic neodráželo. S vlastnostmi displeje bys ses měl seznamovat při výběru notebooku, ne až po koupi.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

no a jakej mas notas?
....ze by to byl MELOUN
xjurcice
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xjurcice »

Hele mám Acera Aspire 1652WLMi... Měli jste pravdu, je to děsný ten Cristal Brite... Ale jinak OK NTB. Ocenim každej jinej nápad kromě obalu na sešity... :-D
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Obávám se, že taková fólie jednoduše neexistuje. Různé druhy fólií se dělají pro PDA, to jo. Slouží především k ochraně displeje, aby se nepoškrábal stylusem, když se na displej dostanou ostré částice prachu, ale pro notebook... bohužel. :( :( :(
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“