klávesnice s podsvícením a vekým enterem

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

klávesnice s podsvícením a vekým enterem

Příspěvek od X-COM »

Čau, klávesnice mi už pomalu začíná odcházet, tak koukám po nové.
Dost často pracuji v noci ale velké světlo i lampička mi jsou nepříjemné. přesto chci na klávesnici vidět, našel jsem v nabídce pár řešení http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35491
Další podmínka je velký enter, ne jen velkej jako 2 tlačítka, ale pořádná "kostka".
V klávesnicích se vůbec neorientuju, tak bych uvítal i nějaké návrhy a zkušenosti
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: klávesnice s podsvícením a vekým enterem

Příspěvek od kotas »

X-COM píše:Čau, klávesnice mi už pomalu začíná odcházet, tak koukám po nové.
Dost často pracuji v noci ale velké světlo i lampička mi jsou nepříjemné. přesto chci na klávesnici vidět, našel jsem v nabídce pár řešení http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35491
Další podmínka je velký enter, ne jen velkej jako 2 tlačítka, ale pořádná "kostka".
V klávesnicích se vůbec neorientuju, tak bych uvítal i nějaké návrhy a zkušenosti
No nevím, já ještě radši zůstanu o lampy.. Jinak mé tři nejlepší hry za tu dobu co hraju (cca 12 let) je: 1. FarCry, 2. Chronicles of Riddick:EFBB, 3. Half-Life2.. (viděl jsem že máš v popise tve nej. games.......)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Úplně jiný styl her, ale já bych přesto chtěl raději poradit s podsvícenou klávesnicí...
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

No nemam osobni zkusenost ale vetsinou to pry hodne oslnuje. Na vetsine se neda podsviceni regulovat coz je skoda. I kdyz nejaky home-made udelatko by to mozna vylepsilo
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Dnes jsem si koupil tuto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35492
Přesně vyhovuje mým požadavkům.Má nízký zvih kláves podsvícení zapínatelné.
Oslnivost otestuju za pár hodin, ještě svítím lustrem...
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

to je klavesnice notebookoveho typu co?
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Notebookového typu jedině zdvihem kláves, jinak rozložení je normální.
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Tak pak napis zkusenosti, rad bych je znal. Ale ten maly zdvih se mi moc nelibi. Ty tlacitka vypadaji jak z gumy, z jakeho jsou materialu?
Mno svate LCD klavesnice, uz se tesim az se rozsiri... :-) ale to podsviceni me v zivote nenapadlo, ja kdyz skacu v BF2 padakem, tak dycky rychle matlam po lampicce, ta 9ka je hrozne z ruky.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Podsvícení je faktdobrý, nápisy na tlačítkách jsou dobře vidět. Tlačítka normální plast. Jedinej nedostatek, kterej jsem zatím objevil, je účinnost mezerníku jen blíže středu, tkaže to mezeru občas neudělá, ale to se podá
_Geralt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Geralt »

muze se jeste zeptat, jak je to s podsvicenim? jde mi o intezitu, prijde mi ze ted je moda, aby vsechno zarilo jak vanocni stromky a pak musim ty ledky prelepovat kobercovkou :) (repro, monitor, numlock i ledky na casu, protoze zrovna power sviti snad na 5m)...
takze kdyz mas uplnou tmu, puteny jen komp a rekneme nejakou tmavsi scenu, je posviceni prijemne, nebo spis zari?
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Já ho hodnotím jako příjemné,září jen klávesnice,ne polární záře po celém pokoji. Když je zapnuté podsvícení, klávesnice lehce bzučí, ale málo.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“