Silent Hunter III
Moderátor: Baneshee
- Lala
- Nováček

- Lala
- Nováček

Aha, tak ta stranka uz skutecne dnes ani me nejde nacist, zkus to stahnout rovnou tady: http://homepages.nildram.co.uk/~skydoc/World2-1.zip
- miki1313
- Nováček

-
Manual ke hre silnet hunter 3
Zaplatim za manual ke hre silent hunter 3 v pdf... diky:)
- Lala
- Nováček

Crack na v1.3
uz je crack na v1.3 huraaaaaaa 
- shadow
- Středně pokročilý

Re: Manual ke hre silnet hunter 3
Kup si originálmiki1313 píše:Zaplatim za manual ke hre silent hunter 3 v pdf... diky:)
Asi nečteš pravidla fora a sekce, ze jo.. Tak si je příště PŘEČTI, protože žádnej warez se tady NEŘEŠÍ. Jak k tomu přijdou další, co si SH3 pěkně poctivě koupili, když ty tady začneš s crackama...Lala píše:uz je crack na v1.3 huraaaaaaa
show must go on..
- Lala
- Nováček

- shadow
- Středně pokročilý

2 lala: to je sice fakt, ale i tak si to můžeš nechat pro sebe, kdo chce hledat crack, stejně si ho najde, nemusíš na to upozorňovat i tady na foru.
jinak zkus více používat funkci edit než mnohonásobné jednořádkové posty. Jinak omluva přijata, jako poctivému vlastníku originálu se ti taky omlouvám
Ale pravidla jsou pravidla, přesně jak říkáš.
jinak zkus více používat funkci edit než mnohonásobné jednořádkové posty. Jinak omluva přijata, jako poctivému vlastníku originálu se ti taky omlouvám
show must go on..
- Gaville
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- SPECNAS
- Nováček

-
černá obrazovka
Nevite někdo co mam dělat když nainstaluju hru tak po spuštění mam jenom černou obrazovku a v pozadí slyším zvuky ze hry,skoušel jsem měnit ovladače ale stejně to děla mam 2,6G 1024ram a 6600Gt ovladače 71,84,u jiných her není žádný problém.Jo ještě mi to děla u Boiling Point(xenus) a taky u T-72 prosím poradtě co stím.Díky
- tom01
- Mírně pokročilý

- J X P
- Středně pokročilý

tom01 píše:zdar všichni, nainstaloval jsem si tuhle hru už podtuhý a zas jí hraju už tak přes tejden, ale zatim sem nikdy nenarazil na žádnou bitevní loď i když by tam aspoň nějaká měla býtuž jste nějakou potkali? recept na hledání asi neni co
potkat bitevni lod je vyhra ... hra je nazyva Task Force .... pokud chces vedet kde jakou potkat pak staci kdyz v editoru nakouknes do Campaign_SCR.mis a tam hledej nazvy lodi. uvidis tam vsechny naplanovane plavby jednotlivych lodi.tom01 píše:zdar všichni, nainstaloval jsem si tuhle hru už podtuhý a zas jí hraju už tak přes tejden, ale zatim sem nikdy nenarazil na žádnou bitevní loď i když by tam aspoň nějaká měla býtuž jste nějakou potkali? recept na hledání asi neni co
Kód: Vybrat vše
[Group 5.Unit 2]
Name=Prince of Wales ........................... jmeno lode
Class=BBKingGeorgeV ............................ inteni jmeno
Type=11
Origin=British
Side=1 ............................................... status
Commander=0
CargoExt=-1
CargoInt=-1
CfgDate=19400501
DeleteOnLastWaypoint=true
DockedShip=false
GameEntryDate=19410524 .................. datum vypluti
GameEntryTime=327 ........................... cas vypluti
GameExitDate=19410524 ..................... datum ukonceni plavby
GameExitTime=2100 ............................ cas ukonceni plavby
EvolveFromEntryDate=true
Long=-3465965.750000 ....................... souradnice
Lat=7825498.500000 .......................... souradnice
Height=0.000000
Heading=55.110298 .... kurs
Speed=21.000000 .... rychlost
CrewRating=1
DelayMin=0
ReportPosMin=-1
ReportPosProbability=100
RandStartRadius=0.000000
pokud si bitevni lodi mel na mysli jakoukoliv warship (treba i torpedoborec) pak je rada snadna. v okloli konvoju, v okoli pristavu a pruplavu je bojovych lodi dost a dost. JA jsem ale vetsinou rad, ze je nepotkam. Spis hledej obchodni lodky. Bojove potapim jen abych si vycistil cestu k obchodnich lodim s vysokym hodnocenim za potopeni
---
- tom01
- Mírně pokročilý

Díky za radu, ten editor určitě zkusím. BTW torpedoborce nesnášimJ X P píše:tom01 píše:zdar všichni, nainstaloval jsem si tuhle hru už podtuhý a zas jí hraju už tak přes tejden, ale zatim sem nikdy nenarazil na žádnou bitevní loď i když by tam aspoň nějaká měla býtuž jste nějakou potkali? recept na hledání asi neni co
potkat bitevni lod je vyhra ... hra je nazyva Task Force .... pokud chces vedet kde jakou potkat pak staci kdyz v editoru nakouknes do Campaign_SCR.mis a tam hledej nazvy lodi. uvidis tam vsechny naplanovane plavby jednotlivych lodi.tom01 píše:zdar všichni, nainstaloval jsem si tuhle hru už podtuhý a zas jí hraju už tak přes tejden, ale zatim sem nikdy nenarazil na žádnou bitevní loď i když by tam aspoň nějaká měla býtuž jste nějakou potkali? recept na hledání asi neni co
jak prevest souradnbice do nejake pochopitelne podoby se pokusim zjistit. v kazdem pripade aspon vis kde mas hledat a ono se to i da clekem odvodit.Kód: Vybrat vše
[Group 5.Unit 2] Name=Prince of Wales ........................... jmeno lode Class=BBKingGeorgeV ............................ inteni jmeno Type=11 Origin=British Side=1 ............................................... status Commander=0 CargoExt=-1 CargoInt=-1 CfgDate=19400501 DeleteOnLastWaypoint=true DockedShip=false GameEntryDate=19410524 .................. datum vypluti GameEntryTime=327 ........................... cas vypluti GameExitDate=19410524 ..................... datum ukonceni plavby GameExitTime=2100 ............................ cas ukonceni plavby EvolveFromEntryDate=true Long=-3465965.750000 ....................... souradnice Lat=7825498.500000 .......................... souradnice Height=0.000000 Heading=55.110298 .... kurs Speed=21.000000 .... rychlost CrewRating=1 DelayMin=0 ReportPosMin=-1 ReportPosProbability=100 RandStartRadius=0.000000
pokud si bitevni lodi mel na mysli jakoukoliv warship (treba i torpedoborec) pak je rada snadna. v okloli konvoju, v okoli pristavu a pruplavu je bojovych lodi dost a dost. JA jsem ale vetsinou rad, ze je nepotkam. Spis hledej obchodni lodky. Bojove potapim jen abych si vycistil cestu k obchodnich lodim s vysokym hodnocenim za potopeni.
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Asterix
- Nováček

- J X P
- Středně pokročilý

ja se spis pred torpedoborci schovavam a zkousim manevrovat tak, aby mne po uspesnem zasahu nechytli. Beru to jako pripravu na pozdejsi leta. Nechtel bych totiu dopadnout takto
).

Jinak tenhle screen je nadherny ... posudte sami ...

zdroj: www.subsim.com
Jinak tenhle screen je nadherny ... posudte sami ...

zdroj: www.subsim.com
---
- Logue
- Začátečník

- J X P
- Středně pokročilý

ani sonar, ani radar. jedna se o zpusob pravdepodobnosti vypoctu v zavislosti na pocasi a vzdalenosti.Logue píše:Par otazok:
Torpedoborce pouzivaju radar alebo sonar ?
Obchodne lode maju tiez radar alebo sonar ?
Co znamena ked ma torpedoborec ''pinguje'',a ked sa frekvencia ''pingov''zvysuje ?
pingy smeruji podle odrazu na nejake velke predmety pod hladinou. cim jsi bliz (blizsis ping) tim je odezva silnejsi a vetsi riziko odhaleni. na druhou stranu odzva pingu se sleduje pouze v urcitem kurzu, takze i tady mas porad sanci (kdyz budes hezky potichu). Jakmile te ale zdetekuji (cervena ponorcicka) tak plny vykon a pryc. za chvilku zacnou padat bomby
---
- Slezman
- Středně pokročilý

to, cos popsal je přece sonar.
http://www.uboat.net/allies/technical/asdic.htm
http://www.uboat.net/allies/technical/asdic.htm
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Swat
- Mírně pokročilý

Zdravím,chtěl bych se zeptat.Přečetl jsem pár recenzí,mrknul na nějaký videa a screenshoty a SH 3 mě dost zajímá.Doporučili byste mi hru,když jsem do této chvíle hrál simulace především automobilové,sem tam nějaký vlaky,občas éra,jinak jsem velkým fandou stealth akcí?Četl jsem,že hra má poměrně rozsáhlé nastavení obtížnosti pro méně zkušené hráče,jak se SH 3 hraje?Myslím pocit ze hry a celkové pochopení ovládání.Jaká je u toho atmosféra,není to stereotypní?Šel bych do toho rovnýma nohama,ani SH 2 jsem nehrál.Láká mě na tom především to historický pozadí a dost si slibuji od atmosféry.Díky za názory a postřehy.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- tom01
- Mírně pokročilý

Myslim že je celkem jedno cos dosud hrál, myslim že tě to chytne. Základ celý hry je podle mě atmosféra, hlavně si nech zaplý německý dialogy, ne anglickýSwat píše:Zdravím,chtěl bych se zeptat.Přečetl jsem pár recenzí,mrknul na nějaký videa a screenshoty a SH 3 mě dost zajímá.Doporučili byste mi hru,když jsem do této chvíle hrál simulace především automobilové,sem tam nějaký vlaky,občas éra,jinak jsem velkým fandou stealth akcí?Četl jsem,že hra má poměrně rozsáhlé nastavení obtížnosti pro méně zkušené hráče,jak se SH 3 hraje?Myslím pocit ze hry a celkové pochopení ovládání.Jaká je u toho atmosféra,není to stereotypní?Šel bych do toho rovnýma nohama,ani SH 2 jsem nehrál.Láká mě na tom především to historický pozadí a dost si slibuji od atmosféry.Díky za názory a postřehy.
Osobně doporučuju...supr hra na volné večery..
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..