pinnacle a trhané video

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
morrma
Nováček
Nováček

pinnacle a trhané video

Příspěvek od morrma »

v pinnacle jsem si vytvořila video a vš běží tak jak chci,ale jakmile ho dám exportovat tak v těch souborech je úsek cca 10 minut,kde je video strašně trhané(zvuk OK) no hrůza přitom před exportem vše OK. Už jsem to zkoušela snad 10x pořád to samé v tom samém místě už jsem zkoušela i ty jednotlivé klipy vložit znovu a nepomohlo.
Poradíte jak na to?
Případně poradíte nějaký jiný program,kde by z toho sestříhaného video šlo udělat DVD? ale něco jednoduchého jsem lama.

Už jsem v pinnacle dělala několik DVD ale toto se mi ještě nestalo

díky za vaše rady

jo ještě přidám,že ten úsek 10 minutového trhání nejdřív nebyl.Měla jsem hotovo,vypáleno vše jelo Ok,potom jsem tam začala připojovat další klipy z jiné kamery,ty jsou všechny Ok,ale tam se změnilo těch cca 10 minut
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: pinnacle a trhané video

Příspěvek od Dzin »

morrma píše:v pinnacle jsem si vytvořila video a vš běží tak jak chci,ale jakmile ho dám exportovat tak v těch souborech je úsek cca 10 minut,kde je video strašně trhané(zvuk OK) no hrůza přitom před exportem vše OK. Už jsem to zkoušela snad 10x pořád to samé v tom samém místě už jsem zkoušela i ty jednotlivé klipy vložit znovu a nepomohlo.
Poradíte jak na to?
Případně poradíte nějaký jiný program,kde by z toho sestříhaného video šlo udělat DVD? ale něco jednoduchého jsem lama.

Už jsem v pinnacle dělala několik DVD ale toto se mi ještě nestalo

díky za vaše rady

jo ještě přidám,že ten úsek 10 minutového trhání nejdřív nebyl.Měla jsem hotovo,vypáleno vše jelo Ok,potom jsem tam začala připojovat další klipy z jiné kamery,ty jsou všechny Ok,ale tam se změnilo těch cca 10 minut
Všechny update na Studio mas?Jak víš že pred exportem je to OK? To na co koukas pred exportem je jen náhledová kvalita....zkus to exporotovat do jineho formatu když nepomue update a taky zkus zmenit nastavení....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já teda v Pinnaclu v životě nedělal (naštěstí :roll:), ale něco mě napadlo. Je to vždycky stejných deset minut ? Je těch deset minut přesně ohraničených koncema klipů v nich použitých, nebo to trhání začne a končí v průběhu klipu ? Jakým kodekem to komprimuješ při exportu ? Není nějak rozhozenej framerate těch inkriminovaných klipů ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
morrma
Nováček
Nováček

Příspěvek od morrma »

update nemám vyzkouším
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

TomV píše:Já teda v Pinnaclu v životě nedělal (naštěstí :roll:), ale něco mě napadlo. Jakým kodekem to komprimuješ při exportu ? Není nějak rozhozenej framerate těch inkriminovaných klipů ?
Tak proč ho odsuzuješ když si ho nezkusil :wink: Taky Vegač rulezz....:)
Když z toho dělá DVD tak je to prednastavené :)
:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Modena
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Modena »

Dzin píše:
TomV píše:Já teda v Pinnaclu v životě nedělal (naštěstí :roll:), ale něco mě napadlo. Jakým kodekem to komprimuješ při exportu ? Není nějak rozhozenej framerate těch inkriminovaných klipů ?
Tak proč ho odsuzuješ když si ho nezkusil :wink: Taky Vegač rulezz....:)
Když z toho dělá DVD tak je to prednastavené :)
:)
:lol: :lol: :lol: Když ne Pinnacle, tak Vegáč je logický pokračování ! :lol: :lol: :lol:
Morrmo
To může být fakt dost věcí a to, co radí TomV není od věci ! Píšeš sice něco o lamách, tak si nejsem úplně jistý, že Ti jeho rada pomůže, ale to co vím naprosto jistě je to, že v Pinnaclu na to nepřijdeš . . . :sad:

// Dzin: promazáno moje a Tvoje OT....
morrma
Nováček
Nováček

Příspěvek od morrma »

díky update pomohl jak jednoduché a mě nenapadlo

díky moc
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“