!! bug na Pctuning.cz

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

!! bug na Pctuning.cz

Příspěvek od Dr Meduza »

reklama zaclani nad oknem pro spani prespevku
melo by se s tim neco udelat :evil:
to to snad nikdo nekontroluje, kdyz se tam udela naka zmena v kodu?
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

mě se stane že ta reklama je třeba uprostřed fora... ale když refrešnu tak to zmizí.. :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Tady je někde nějaká reklama ??? :shock: já sem tu v životě žádnou neviděl .... :P
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

Jsem v šoku z té BIG reklamy na MSI na pctuninig.cz? :stupid: :blee: :down:
Obrázek
Mrazák
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrazák »

Mohl by nekdo udelat screenshot? Neumim si to predstavit. Ja mam na pctuningu akorat reklamu na Gigabyte, a ta mi neprekazi. :?
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: R7 7700, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: RTX 3060 Ti |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD Opteron 180 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Digitaldoom píše:Tady je někde nějaká reklama ??? :shock: já sem tu v životě žádnou neviděl .... :P
já taky ne :? :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Opera 8.5 žiadny problém :) Hodilo by sa napísať,aký browser máte :wink:
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Yngwie
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yngwie »

Dik za upozorneni...reknu at se na to nekdo podiva :P

//edit mhl, promazáno OT
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

heh tak se mi tu anomálii podařilo přistihnout :)
Obrázek

:roll:
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

koza píše:heh tak se mi tu anomálii podařilo přistihnout :)

:roll:
Akorát že tohle dělá Opera během načítání fóra, až to doběhne, je všechno OK, tak neplaš ;) Admini pak budou řešit tuhle reklamu a úplně zapomenou na ten novej skin :roll:
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

No hele, prej uz to dela i v IE6, tak to uz by se s tim fakt melo zacit neco delat :evil:
celebrant.athlon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od celebrant.athlon »

Ja teda nevim, ale zda se mi, ze tech reklam na pctuning.cz uz je moc.. ty textovy mi byly ukradeny, obrazkovy reklamy na MSI sem jeste prezil, ale tohle: http://celebrant.rosice.net/test/pctuning-reklama.PNG (1152x864, 191kB) je na me trochu moc...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

celebrant.athlon píše:Ja teda nevim, ale zda se mi, ze tech reklam na pctuning.cz uz je moc.. ty textovy mi byly ukradeny, obrazkovy reklamy na MSI sem jeste prezil, ale tohle: http://celebrant.rosice.net/test/pctuning-reklama.PNG (1152x864, 191kB) je na me trochu moc...
jestli ti vadí reklamy, nauč se je blokovat. z něčeho magazín jaksi musí existovat :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

zombux píše:
celebrant.athlon píše:Ja teda nevim, ale zda se mi, ze tech reklam na pctuning.cz uz je moc.. ty textovy mi byly ukradeny, obrazkovy reklamy na MSI sem jeste prezil, ale tohle: http://celebrant.rosice.net/test/pctuning-reklama.PNG (1152x864, 191kB) je na me trochu moc...
jestli ti vadí reklamy, nauč se je blokovat. z něčeho magazín jaksi musí existovat :wink:
Nebo ho nečti :) Pro vydavatele je důležité generovat především zisk, pokud bude zisk i třebas za cenu menšího počtu čtenářů, které bude reklama obtěžovat, nevadí to. To mluvím obecně, v případě PCT to může být jinak.
show must go on..
celebrant.athlon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od celebrant.athlon »

shadow píše:
zombux píše: jestli ti vadí reklamy, nauč se je blokovat. z něčeho magazín jaksi musí existovat :wink:
Nebo ho nečti :) Pro vydavatele je důležité generovat především zisk, pokud bude zisk i třebas za cenu menšího počtu čtenářů, které bude reklama obtěžovat, nevadí to. To mluvím obecně, v případě PCT to může být jinak.
Ja bych tu reklamu na screenu taky prekous, kdyby nelezla takle pekne do textu a nerozhazovala design.. plne chapu, ze se pct musi z neceho zivit, ale neslo by to trochu min invazivne?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Méně invazivně by to asi mohlo jít :roll:
show must go on..
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Koukám přibyla i reklama mezi novinky... Neni to už trochu přehnaný? Vždyť je na titulní straně už snad 50% prostoru reklama...
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“