Zhorsená kvalita avi po překopírování na ext. disk

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Misteryyy
Žlutá karta
Žlutá karta

Zhorsená kvalita avi po překopírování na ext. disk

Příspěvek od Misteryyy »

Takze vsechno to zacalo tim, ze jsem prekopiroval cca 700MB avi na externi disk. Kdyz jsem si je chtel pustit tak mi prehravac psal chybu souboru nebo ze ho nemuze precist video se vubec nenacetlo. Preinstaloval jsem cely winxp a na pc tuningu nasel CCCP. Ten jsem nainstaloval. Filmy, ktery pred tim nesli najednou sli, ale problem je v tom, ze sli bez zvuku a je zhorsena kvalita. Zustavaji takovy ty nehezky smouhy za lidma. Na mym disku ten film jde v pohode, ale kdyz jsem zkusip prekopirovat nejaky avi z toho ext. disku na muj disk a zapnout tak se to chovalo stejne jako na tom ext. disku.
Potom jsem zkousel nakopirovat na ten ext. disk nejakej film z CD. Na cd byla bezvadna kvalita, vsechno slapalo. Ale na ext. disku nesel zvuk a zhorsena kvalita obrazu. Delalo to to samy jako kdyz jsem zkopiroval avi z mýmo IDE disku.
nemáte někdo nápad proč? už mi z toho hrabe jak to tady pořád zkoušim.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Tak to je drsný. :) Nehezký šmouhy za lidma - tím myslíš, že při pohybu za ním zůstane rozkostičkovaná stopa, která po chvilce zmizí (a pak se samozřejmě může objevit zas) ? Tak by se chovaly MPEGy (všechny verze), když by měly poškozenou vnitřní strukturu, resp. P a B snímky. A jestli ti to dělaj všechny videa, které překopíruješ na ten disk, tak bych měl silné podezření, že je něco v nepořádku buď s tím externím diskem, nebo s kabelem, protože to vypadá, že všechny videa, která tam překopíruješ, jsou poškozené. A to se pravděpodobně nebude týkat jen videí, ale všech dokumentů...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Misteryyy
Žlutá karta
Žlutá karta

ext.disk

Příspěvek od Misteryyy »

Mam taky takovy podezreni, ale delal jsem crt soucet tech videi a schoduji se.
edit.
ted jsem si pustil dalsi avi. A u toho ten zvuk zase jde, ale je strasne ztlumenej a chrasti.
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

To bych videl na spatny prenos v ramci Ext disku. Kabel nebo cokoliv jineho.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Misteryyy
Žlutá karta
Žlutá karta

re

Příspěvek od Misteryyy »

Pred chvili jsem byl ten disk vyzkouset na jinym pc. Avi, ktery jsem tam kopiroval ja a me blbnou, na jinym pc sli bez problemu. Vubec zadny chyby proste nic. :oops:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od TomV »

Misteryyy píše:Pred chvili jsem byl ten disk vyzkouset na jinym pc. Avi, ktery jsem tam kopiroval ja a me blbnou, na jinym pc sli bez problemu. Vubec zadny chyby proste nic. :oops:
Jak je to připojený ? USBčko ? Zkus na svém PC jinej port...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Misteryyy
Žlutá karta
Žlutá karta

re

Příspěvek od Misteryyy »

zkousel jsem jiny usb. vsude to samy. Mam dojem, ze to dela soft bud kodeky nebo neco. Na ocguru bylo neco podobnyho a rikali tam, ze by to mohli delat pristupový práva uživatele, ale víc jsem se o tom co to znamená nedozvěděl.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“