projekt:Triangle by cruG - my homemade case -

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

nejaky zmateny :)
btw nejsem Xsan ale Xan
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Jako zatim pěkná kostra, jsem zvědavej jak ti to vyjde. Já mam taky kostru svařenou, a je to křivý jak prdel a je to boj na to něco přidělat. A taky jsem zvědavej jak spojíš ty dvě plexiskla... uvidíme :wink:

Nechci moc rejpat, ale:
Oprav si na konci to "Xsane", a máš tam ještě několik hrubek (celí základ, přihrátka, kouřovím - jen tak zběžně). Fakt nechci rejpat, ale pro všechny - naučte se alespoň základy českýho pravopisu... je to hnus někdy.
Pak nevim proč si postnul první stránku na konec - ale to kdyžtak někdo (Stoobi :lol: ) kdyžtak smaže. (a nebo nechá)

Go on... :)
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

diky za podporu

a omlouvám se za ty hrubky .

Ale te orvní strana je mi záhadou :( něco jsem zpravoval a asi jsem se překliknul :( a pak už jsem si toho nevšiml
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Tak po dnešku mám svařeno takže zítra to všechno obrousím a nastříkám zakladní barvou a pak žluto černou ;)
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

tak to uz se tesim na fotky, jelikoz takovehle mody me zajimaji, hlavne teda interier a jeho provedeni a chlazeni v malem prostoru :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Sweet_Acid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet_Acid »

No jsem zvědavej jak to dopadne, zatim to vypadá slibně ...
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG)
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
warpeq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od warpeq »

teda, bud bych celou vec zmensil (je tam hrozne moc zbytecnyho prostoru) a nebo... ted jde o to, kolik na to ma nas modder penizku, ale predstavte si na jedny strane LCD monitor (tak 15"), mirne vyklapeci aby byl kolme poloze (popripade i otocny, aby po sklopeni byla zobrazovaci cast smerem dolu a chránìná) a z druhé strany zacvakavací klavesnice a mys, kabel na pevno veden nejakou dírou... VOALA, komplet na LANky :P :lol:
Sweet_Acid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak to by bylo docela hustý :D
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG)
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

za 1. nepraktický-ta klávesnice by šla spíš udělat třeba hydraulikou a výsuvná ,ale ten monitor je zbytečný,spíš nějaký inf. panel
za 2. kdyby ste si to přečetli celý tak chce dělat indy,takže LCD by se tam asi ani nehodilo
Sweet_Acid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

TO : crash3r_cz já jsem to celý čet, jen jsem komentoval ten nápad :D jako nápad je to dobrý, použitelnost už menší ...
Jsem zvědavej jak to dopadne, protože zatím se to vyvíjí celkem zajímavě ...
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Jak napsal crasher LCD jsem zamítnul pro to že jsem se rozhodl pro inrustry .......... nechte se překvapit co tam bude už mám nákresy pro sebe jak to všechno bude ............ penízky jsou zatím !!! .........jediný co prozradím je to že jedna strana , která bude přístupová se bude otvírat na čudlík sama pomocí motorku ..... tot vše jinak včera jsem nastříkal kostru základní barvou a dneska to vemu žlutou. :) :D
Sweet_Acid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Začína mě to zajímat čím dál tím víc ... .:) jak slyším motůrek, samo otecírat tak jsem vždy zvědavej ajk to dopadne ... BTW hodíš sem nějaký návrhy, nebo je to přísně tajný ?
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

jj taky mě to láká... tu přístupovou stranu (na čudl) chceš provést stylem "garážový vrata"? :) to je snad jediný řešení, který mě napadá... ale rozhodně ne nereálný!
btw. rád sleduju takovýto dost netradiční mody a jenom tiše závidím :oops: neměl bych na to vzít svářečku, zavřít se do garáže a kutit... :wink:
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Zatím to je přísně tajné.Ty dvířka.

Další fotky .
První na to šla základní šedá barva a teďka ještě žlutá.
Tady jsou fotky ... zítra budu dělat černé pruhy:)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Přihrádka na zdroj a rozvod kabelů

Obrázek

Opravenou předělala se složka ve které je to umístěné ty fotky :)
Naposledy upravil(a) crug dne pon 27. bře 2006, 22:37, celkem upraveno 2 x.
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Sorry ale nejak se nezobrazujou fotky :oops: :oops:
No moc se mi libi jak to mas vyreseny se zdrojem a tim rozvodem.Zatim fakt good a de videt ze uz si nekdy neco delal ze proste neco umis!! :wink: :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

moc pěkný homemade :thumbsup: líbí se mi i věta "přísně tajné", to lidi rádi používaj ale nakonec z toho vyleze nějaká obyčejná věc, tak doufám že to tak nebude :roll:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

spíš to vypadá jako dřevo :roll: :lol:
-to přísně tajné bude nějaká hydraulika... 8-)

////edit divný dřevo 8-) :lol:
Naposledy upravil(a) koza dne úte 28. bře 2006, 09:26, celkem upraveno 1 x.
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

XPM píše:thumbsup: líbí se mi i věta "přísně tajné", to lidi rádi používaj ale nakonec z toho vyleze nějaká obyčejná věc, tak doufám že to tak nebude :roll:

No doufám že to bude tak jak jsem to vymyslel že mi to pujde dát dohromady ...

Jinak já myslel vždy že dřevo bývá ho hněda ale co už :)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

hmmm interesting ta barva se k tomu industry hodi puvodne sem myslel ze tam das nejakou svitivou zlutou :)
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Xan píše: barva se k tomu industry hodi puvodne sem myslel ze tam das nejakou svitivou zlutou :)
Jo proto jsem vybral tady tuhle nechtěl hsem svítívou ..... ještě na to pujde ta matně černá ;)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“