F1 Challenge 99-02

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

cool.user píše:
serizovatel píše:EBD
ebd je v here ktera pomoc?
EBD je pod klavesou F2
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

serizovatel píše:
cool.user píše: ebd je v here ktera pomoc?
EBD je pod klavesou F2
tak jinak, nechces napsat ktere pomoci jsou povoleny? :roll:
0118 999 881 999 119 7253
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

btw kedy bude dalsia hra?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

PetoS píše:btw kedy bude dalsia hra?
dal bych dneska vecer, kolem 20:00 ?

btw: zakazovat brake point system je kravina pac ten kdo ho pouziva stejnak jede o 3-4 vteriny horsi casy na kolo ...
Naposledy upravil(a) Coololooser dne pon 24. dub 2006, 17:53, celkem upraveno 1 x.
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

ok, aj skor ked chcete, a cool.user, ty mas aky nick na hamachi? tiez cool.user? lebo som ta tam este nikdy nevidel :oops:

//aha tak uz viem...som mal nastavene aby sa mi zobrazovali ine nazvy, nie prezyvky...
Naposledy upravil(a) PetoS dne pon 24. dub 2006, 20:28, celkem upraveno 1 x.
Ge.niu.sz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ge.niu.sz »

nazdar panove ja bych se taky pridal, ale nainstaloval jsem hamachi, spustil hru a ta mi nasla jednu game v siti lan. tak jsem dal join a hra se zasekla a zasekne se pokazde kdyz to udelam... nevite cim to je?
Rostakd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rostakd »

Ja bych taky rad zaparil jen co si to stahnu z netu
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

preco sa nic nejazdi? ved predsa sa malo o 20:00

v sieti hamburger75 su len dvaja on-line a ziadna F1 sa nekona..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

omlouvam se, ale dneska zadna hra nebyla zalozena, neco me do toho vlezlo takze to odkladam na jindy (nejspise zitra)
Rostakd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rostakd »

Zitra svama zaparim,takze nezapomente dat vedet
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

nevím jak vy, ale já přes týden moc hrát nemůžu (škola), takže ... co kdybych dali v pátek nějaký větší závod? Tak aby nás bylo co nejvíc (hlavně abych nebyl furt poslední :oops: ).

Takže, viděl bych to nějak takhle:
od 19:00 trenink
21:00 hlavní závod

okruh: Spa

co vy na to?
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

souhlasim
Ge.niu.sz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ge.niu.sz »

taky souhlasim, ale jeste musim zkusit jestli to vubec rozjedu... hodilo by se kdyby pres tyden jeste nekdo zkusil zalozit hru... :roll:
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

cool.user píše:
PetoS píše:btw kedy bude dalsia hra?
dal bych dneska vecer, kolem 20:00 ?

btw: zakazovat brake point system je kravina pac ten kdo ho pouziva stejnak jede o 3-4 vteriny horsi casy na kolo ...
to je pravda,,ale zase kdo ma pomocnik brzdeni zaplej,,,muze odjet 20 kol a bude uplne v poho,protoze nemusi proste brzdit,pomocnik brzdi za vas a to doslova,,,,,,,navrhuju myt vypnuty"zakazat"pomoc brzd ,,rizeni,EBD,+nerozbitnost ale narazy nastavit tak na 20%---------jinak je ostatni dost dulezity povoleno trakce+stabilita atd--pak je to zavodeni ,,,tak vecer se muzem prohnat :)
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Krom toho co navrhujes ty navrhuju jeste pouzit pomocnika rizeni, neni to vubec o tom ze auto samo zataci, ale o tom, ze omezuje rejd kol pri prujezdu ruzne ostrych zatacek, da se to taky pochopit i tak, ze se tahle vec snazi nahradit volant, u kterecho si zatocite o kolik chcete, ale u sipek to takhle proste nejde, ty zatoci hned najednou na plnej rejd.. Ty rikas at jsou pro kazdyho podminky stejny tak to bude bez pomocniku, tak to ja muzu rict ze kazdej bude hrat na sipkach aby to bylo fer, nebo obracene...

//edit: Nemohli byste tu hru presunout na sobotu? Ja jsem vcere v patek v praci, prijdu az o pul jedenacte.. :(
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Rostakd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rostakd »

Hosi dame dneska parbu potrebuju to vyskouset ale ja parim na volantu na klavesnici me od toho bolej ruce tak ze parim na volantu!Nezkusime dneska zaparit?
Rostakd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rostakd »

Mohli by jsme zaparit dneska kolem 7-8 hod dat trenink
Hosi muze te mi napsat jaky ty assistenty mam zakazat?
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

EfineSS píše:Krom toho co navrhujes ty navrhuju jeste pouzit pomocnika rizeni, neni to vubec o tom ze auto samo zataci, ale o tom, ze omezuje rejd kol pri prujezdu ruzne ostrych zatacek, da se to taky pochopit i tak, ze se tahle vec snazi nahradit volant, u kterecho si zatocite o kolik chcete, ale u sipek to takhle proste nejde, ty zatoci hned najednou na plnej rejd.. Ty rikas at jsou pro kazdyho podminky stejny tak to bude bez pomocniku, tak to ja muzu rict ze kazdej bude hrat na sipkach aby to bylo fer, nebo obracene...

//edit: Nemohli byste tu hru presunout na sobotu? Ja jsem vcere v patek v praci, prijdu az o pul jedenacte.. :(

dobre skousel jsem to na sipkach,bolej s toho ruce ale tady je vysledek
BAHRAJN sipky+pomoc ON cas 1:28:--- sipky+pomoc off 1:35:--- ,,,volant +pomoc off 1:32:--- ,,,tak podle me teda s pomocnikem treba jenom rizeni musis zarucene vzdy vyhrat,tak nevim co resime,no
Rostakd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rostakd »

Stahnul sem si nejakou verzi ktera kdyz si chci zajezdit a dam nahrat trat tak mi to vyskoci ze hry.Nemohl by mi to nekdo poslat?Myslim tim pres rapidshare nebo pres torrent sorry jestli to je warez
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

EfineSS píše://edit: Nemohli byste tu hru presunout na sobotu? Ja jsem vcere v patek v praci, prijdu az o pul jedenacte.. :(
ja bych nechal v páteku tu Spa a obdobně dal v sobotu další závod :), trať navrhněte vy.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“