bloom na sestřiným pc nesnižuje framerate... nevím čím to je, ale je to takOthrondir píše:vsetky efekty ako Bloom a HDR off.
Sempron 2400+@10x200; 1GB DDR400; r9550@9600pro; 60GB Samsung
Moderátor: Baneshee

bloom na sestřiným pc nesnižuje framerate... nevím čím to je, ale je to takOthrondir píše:vsetky efekty ako Bloom a HDR off.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian

Sestava co mam v podpise-Hra jede naprosto v pohode vsechny featurky na max ale at nekecam ze neni pasaz kde FPS klesnou na 25-20Boin píše:Takže když se pojede na SM2.0 na kartách G6800U a X850XT PE, tak která bude rychlejší? všude v testech jsou jen X1800/1900/G7800/G7900![]()
ideální by byl nějakej žebříček podle výkonosti...ale zase kdo má možnost vyzkoušet tolik grafik, aby to bylo objektivní...

no to je divne na mojej zostave v podpise to ide na 1024x768 medium textury, distance zapnuty a nastaveny priblizne na 1/3. a neseka sa to... resp. ja to nevnimam ako nehratelne.Logue píše:Tak na mojej zostave v podpise to dost trha aj na nizke detaily.
Planujem ist do novej grafiky a tak by som rad vedel ci je ta hra moc zavisla na procesore a ci mi pripadny upgrade na nejaku 16-pipeline kartu viditelne pomoze

do kontzole dej ~TDTOneeye_IO píše:Kde se dá nastavit, abych viděl framerate ? Docela by mě to zajímalo. Dik

skus si dat dokopy windows a nove ovladace atd. , na tej zostave by ti to malo ist minimalne na stredne detailyLogue píše:Tak na mojej zostave v podpise to dost trha aj na nizke detaily.
Planujem ist do novej grafiky a tak by som rad vedel ci je ta hra moc zavisla na procesore a ci mi pripadny upgrade na nejaku 16-pipeline kartu viditelne pomoze

A kolko FPS ti to ide ?CyberDeath píše:Logue : me na Sempronu 2800+(2,4Ghz) , 2x512MB RAM DDR 480 , a 6800GS 475/1180, to jede na HIG z HDR (jak to poprve spustis tak ti to oznami jak moc ti to nastavilo) a z dohlednosti travy na MAX (ale hodne veci tam neni na max)

dendroid píše:Nazdarek, mam teraz Radeon 9800 pro a mam moznost ho vymenit za Geforce 6600 GT . Asi sa to velmi neoplati, vsak? Co myslite bol by badatelny nejaky rozdiel vo vykone konkretne v OBLIVIONE ? Vdaka
Tak to není pravda. Vě většině her je 6600GT rychlejší, obzvláště pokud ji přetočíš.Thellwin píše:Nebyl, krom možnosti využití HDR ...