Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Myslím že Stoobi právě myslel vyrytí do barvy, když by se to dělalo hodně jemnou špicí tak je to možná reálný bez poškození barvy.
Ano, je to moje slečna.
A jako další námět dnes přidávám nápis Blue wind který má být na spodní části case. Za ním by bylo černé plexi a pdsvíceno by to samozřejmě bylo modře. Mě osobně se nejvíc líbí číslo 1, ale byla by s ním nejpiplavější práce. Ale možná by to za to stálo. Samozřejmě se mi líbí i ty ostatní protože jinak bych je z toho množství fontů nevybral. Tak Vás prosím o vyjádření který font se Vám líbí.

Obrázek
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Blue Wind - 1. nebo 4.
Bocnice - kdyz se dobre udela tak myslim ze bude vypadat pekne a originalne :up:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

5 .
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

5 nebo 6 ...tamcty se k tvemu modu moc nehodi
deska: Gigabyte M56S-S3; pamet: 2x 2048MB kingston; proc: AMD athlon 64 X2 6000+; disk: Samsung 1TB, 32MB cash; graf: Gigabyte Geforce 9800gtx+, Acelero S1 rev.2 + 120mm Noiseblocker max 950 ot/min
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

5 .................jinak hezkej návrh na bočnici :)
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

2 6
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

4 5 6, tim nic nezkazis :)
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

POdle me 2,5,6 ale vzhledemk modu semi tam nejvic hodi 5 tot muj nazor :razz:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No myslel jsem právě na barvu, aby tím vzniklo vlastně podsvítitelné prostřetí...

A jinak z nabízených je asi nejlepší 2, ale tak nějak vyloženě mi nesedí ani jedno...:(
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

mě se nejvíc líbí 6ka... je to takový vofouklý tím větrem :wink: :-D

jo a slečnu, že pozdravuju :lol: 8) ne, dělám pr*el... :P vystačím si s jednou :)
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

2 a 3
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No, takže nejvíc se líbila pětka, a vybrala ji nezávisle na vás i mladá, takže to bude pětka.
Teď jsem ještě jen tak pro srandu zvážil části case, a už teda vím kolik bude komplet vážit. Bude to asi 23 kg při plném obsazení. Spodek case s košem na disky teď váží 3,5 kg, vrch ve kterém vlastně chybí jen deska s cpu a karty váží 12 kg. Takže když k tomu připočtu 9 disků po 0,5 kg (ty jsem taky zkoušel vážit) což je 4,5 kg, a tu desku s cpu+karty (asi 3kg), tak jsme na 23kg. No, takže když k tomu ještě připočtu budoucí mechanismus zvedání tak by to mělo být teda 25 kg. Takže jsem se celkem trefil do svého odhadu.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak font by byl teda vybrán, a teď se nemůžu rozhodnout jak velký mám ten nápis udělat. Jestli přes celou spodní část (obr1), nebo jen nějakej mešní (obr2), nebo ještě menší s větší mezerou mezi sebou (obr3)

obr1........................................................obr2......................................................obr3
ObrázekObrázekObrázek

A ještě přidám nějáký fonty co se mi líbily
ObrázekObrázekObrázek

EDIT: Já jak si to teď pořád prohlížím kterej je lepší, tak se mi mnohem víc než původní návrh č.5 líbí ty dva krajní dole. Hlavně teda ten vpravo, s tím, že bych ho možná ještě trochu měřítkem snížil.
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Dal bych tam o něco víc techničtější a hranatý font .. ta case bude taky hranatá ..
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ten font, co jsi vybral mi tam absolutně nesedí...podle mě to tím odrovnáš...jak říká Nox.lbc, tak to chce něco techničtějšího...z nabízených nevypadá špatně ta 5, no...ale imho by se našel možná i lepší...
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

:sad: , abych pravdu rekl taky z tech fontu nejsem zrovna odvarenej, ale z toho co jsem mohl vybirat se mi nejvic libily ty co jsem sem daval. S tema technickyma nevim kde je sehnat. Pokud by se nekomu chtelo byl bych urcite rad kdyz sem nejakej navrh napisu posle. Jinak jsem jeste premyslel jestli tam davat jen nazev modu, nebo i modified by Zbyšek, to totiž budu mít společně s názvem v té vyjížděcí přihrádce pro USB. Takže možná při správném písmu a velikostech by nemuselo vypadat ani na tech bocich kdyz by tam bylo oboje.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Co třeba tohle?, nebo chce to pořádně projít, no..ale určitě tam nějakej najdeš... :wink:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

máš blbě seřízený monitor zřejmě, ta modré je skoro černá
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

tady najdeš hafo fontů... je jich tam myslim aji víc než jenom 1001 jak napovídá adresa sajty :-D
//Woyta oprava linku " tam nepatri
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem si prošel ty fonty a mými kandidáty jsou (řazeno od prvního místa)
http://www.dafont.com/concielian.font?n ... =Blue+Wind
(první nebo poslední)
http://www.dafont.com/blutter.font?nb_p ... =Blue+Wind
http://www.dafont.com/neogrey.font?nb_p ... =Blue+Wind

nebo Stoobiho návrh http://www.dafont.com/stuntman.font?text=Blue+Wind (první, s tím že by tam bylo velké D na konci a ne tohle malé)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“