upgrade na 939 a PCI-E
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- axloth
- Začátečník

-
no ti mu radis 7900gt do agp... to uz je podle me highend... ale je pravda ze highend se nevyplati, zlata stredni cesta...Palec123 píše:high end se nikdy nevyplati kupovataxloth píše:a stejne tak se nevyplati ted kupovat highend kartu do agp, pac az bude muset upgradovat pozdeji, tak se ji bude muset zbavit pac bude mit pci-e...
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chces si zahrat nejnovejsi hry na nejvyssi detaily.. Tak ti holecku nic jineho nezbyde, nez si koupit high end kartu....
Pokud si nemuzes dovolit takovou kartu, pockal bych si na 7600GT do AGP, nebo X1800GTO pokud se tyto karty opravdu na trhu objevi..
Dnesni hry jdou hrat i na 6600GT s rozumnym nastavenim
Prechod na s.939 z tve sestavy... Proste si moc nepolepsis, bude te to stat dost penez, jedina vyhoda, ktera z toho vyplyva je, ze budes mit vetsi vyber pri koupi graficke karty..
Pokud by sis koupil 7600GT do PCI-E, muzes to preci udelat i pro AGP, i kdyz to bude o neco nakladnesji reseni..
Neni to vsak nijak brutalni rozdil
Priklad:
Stejne karty, prvni z nich pro AGP/druha do PCI-E
http://www.czechcomputer.cz/product_com ... 83&artno3=
Pokud si nemuzes dovolit takovou kartu, pockal bych si na 7600GT do AGP, nebo X1800GTO pokud se tyto karty opravdu na trhu objevi..
Dnesni hry jdou hrat i na 6600GT s rozumnym nastavenim
Prechod na s.939 z tve sestavy... Proste si moc nepolepsis, bude te to stat dost penez, jedina vyhoda, ktera z toho vyplyva je, ze budes mit vetsi vyber pri koupi graficke karty..
Pokud by sis koupil 7600GT do PCI-E, muzes to preci udelat i pro AGP, i kdyz to bude o neco nakladnesji reseni..
Neni to vsak nijak brutalni rozdil
Priklad:
Stejne karty, prvni z nich pro AGP/druha do PCI-E
http://www.czechcomputer.cz/product_com ... 83&artno3=
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- axloth
- Začátečník

-
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- honny
- Středně pokročilý

ati chipsety nic?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
možná, ale já jsem lama takže potřebuju dobré radyHonny píše:ati chipsety nic?
ASUS A8R-MVP
http://www.alzasoft.cz/d57910/18843572/ ... -sc939.htm
co třeba tahle, jdu si o ní zatím něco přečíst atd...
Naposledy upravil(a) dravgunov dne pát 28. dub 2006, 20:32, celkem upraveno 1 x.
- axloth
- Začátečník

-
ja viu klidne, obzvlast kdyz bych uz mel maxtor disk..[CZ]mike píše:no ja bych si treba takovou VIU KT890 nevzalaxloth píše:jestli se tolik bojis o disk vem jinej chipset.... via je fpoho... a prej i uli... kdyby mi ted odesla moje nf4 deska tak si koupim uli...a uli chipsety konci(uli koupila nVidia)
a co ze uli koupila nvidia? uli1697 se porad dela a prodava... to jako kdyz nekdo prestane neco vyrabet nebo ho nekdo koupi, tak posle kamiony, sebere svoje vyrobky ze vsech obchodu a skladu a vysype je do more?
ot: stejne nesmyslny obavy se objevujou kolem zastaveni vyroby athlonu do 939 koncem tohoto roku...
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://www.pretaktovani.cz/text/AsusA8RMVP.aspASUS A8R-MVP
co třeba tahle, jdu si o ní zatím něco přečíst atd...
cena fajn, ale...
Jediná věc co mě docela zamrzela je, že v Biosu jde jako maximální napětí nastavit 1,45V (+0,2 vCore OV), ale reálné napětí nikdy nestouplo nad 1,5V.
To by mohl být asi problém ne ?
- kvoco
- Začátečník

na toho opterona od SH co ide na 2.9ghz potrebujes dobru OC dosku, FSB 322 neda kazda doska, tam by som bral DFI LP nf4 ultra-d, na venica imho staci aj slabsia doska
btw videl som ludi ktory maju maxtor radu 10 na NF4 a bez problemov, takze moze robit problemy ale aj nemusi
btw videl som ludi ktory maju maxtor radu 10 na NF4 a bez problemov, takze moze robit problemy ale aj nemusi
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak změna jelikož budu nakupovat bez dph tak bych do desky investoval i víc, nakonec jsem vybral asi tohle
MB ASUS A8N32-SLI DX nforce4 s939,3xSATA DDR400,FW,2GL
Jen mě tak napadá, kdybych koupil místo opterona radši 3000+venice a časem upgradoval na lepší cpu (tak za rok) jestli to nebude zbytečně brzdit ? Grafika bude definitivně X1800GTO
Jen mě tak napadá, kdybych koupil místo opterona radši 3000+venice a časem upgradoval na lepší cpu (tak za rok) jestli to nebude zbytečně brzdit ? Grafika bude definitivně X1800GTO
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
kdyz uz desku za 5k Kc bez DPH tak tuhle DFI nF4 Expert ,teda pokud neni podminkou pasivni chlazeni(ale to se da vymenit navic tenhle maglev celkem tichy) tohle je opravdu luxusni deskadravgunov píše:tak změna jelikož budu nakupovat bez dph tak bych do desky investoval i víc, nakonec jsem vybral asi tohle
podle me je blbost kupovat venice 3000+ kdyz za prakticky stejnou cenu SH prodava opterona ktery jde na 2,9ghz. Ale pokud chces teda usetrit... procesory dnesni karty nebrzdi( dukaz treba tady: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/di ... ames2.html )