zajimavy..
No mam neco podobdnyho ale je to je kvulu online hrani..
Kdyz spustim single player jakoukoli mapu..na Wake Island pri 1280x1024 zadnej AA nebo AF a Maximalni detaily to mam peknych 99fps (hra to ma kapnuty, svuj max nevim ) no ale jakmile jdu hrat online, treba karkand 64/64 tak uz to jde citim..vetsinou mam kolem 60fps a nekdo jak kdyby se to brzdilo nebo co ale spadne to na 15-30 co je celkem rozdil..
no ale jestlize mas probelmy i v single playeru to potom to uz bude neco jineho..jenom pisu aby ses necitil tak spatne..bf2 mi taky laguje
Tak sem zkusil nainstalovat hru FEAR, nastaveni ve hre:
1024*768
nastaveni pocitace. fyzika - maximalni
Efekty - odrazeni castic - medium
nabojnice - Zapnute
detaily svetla - Medium
detaily tel - maximalni
Nastaveni graficke karty ve hre :
Efekty: Detaily efektu - Maximalni
Prvky modelu - Maximalni
Rozliseni vody - Medium
Odrazy a odlesky - Medium
Volumetricke osvetleni - zapnute
Hustota vol. osvetleni - medium
Grafika: FSAA - vypnute
detaily osvetleni - medium
detaily stinu - medaily
Vyhlazeni stinu - vypnuty
Filtr. textur - Anizo. 4x
Rozliseni textur- Medium
Videa - Medium
Zdvojeni pixelu - vypnuty
Shadery - Maximalni
Dal sem si tam takovy to testovaci video a namerilo mi to tydle hodnoty FPS: min: 21 prum.: 41 max: 97
Ve hre to vetsinou jede mezi 25-40 FPS pri narocnych scenach to klesne na tech 20...ale jinak pohoda....sem tam to udela takovy ten vterinovy skub......tak nevim no, myslim ze to je narocna hra, ale jede mi slusne tak nevim co ten Batll tak blbne....
BTW: v pc mam uz jen 1GB RAM !!!
No kdyz mas jen 1 GB toje na BATL2 malo...Ja mam 2GB a 1GB swap file a hraju to na 1024x768 s max.detailama bez AA.A uz mito parkrat spadlo do win s hlaskou,ze hodnota virtualni pameti je nizko Jinak hra si veme cca 1800MB pameti