Mám připojení přes UPC (Chello) a mám ho vyvedené do jednoho počítače - na tom je napojen druhý a net mu funguje. Dále mám propojen třetí s druhým (druhý má 2 síťovky). Potřebuju rozběhnout net na třetím počítači.
Ufff...
Snad jste se v tom neztratili...
Díky moc
UPC A LAN - bude to kapku složitější...
Moderátor: Don
- LaRosse
- Nováček

- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tady mirnej problem bude...pokud v druhem PC mas 2 sitovky jejich IP adresy museji byt v druhem radu rozdilne...tedy v jednom PC musis mit adresu treba 192.168.0.1 ale na druhe karte musi byt 192.168.1.1
a pokud to udelas takto tak dostanes dve rozdilne site a budes muset mit na druhem PC zase nejaky routovaci program (treba i to stejny co pouzivas na prvnim)....radeji bych volil jinou variantu (nevim jaky mas konektory(zda RJ45 nebo BNC) ale v pripade RJ45 HUB....BNC je bez problemu az do 255 PC
a pokud to udelas takto tak dostanes dve rozdilne site a budes muset mit na druhem PC zase nejaky routovaci program (treba i to stejny co pouzivas na prvnim)....radeji bych volil jinou variantu (nevim jaky mas konektory(zda RJ45 nebo BNC) ale v pripade RJ45 HUB....BNC je bez problemu az do 255 PC
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- LaRosse
- Nováček

- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- scoo8y
- Nováček

-
- wallot
- Středně pokročilý

-
kup si za 900 smc router a budes mit klid. dyt se to tu tolikrat resilo. pc nebudou na sobe zavisly a bude vse krasen fungovat.
//Nojo taky sem si mohl fsimnout ze je to thread 3 roky starej
//Nojo taky sem si mohl fsimnout ze je to thread 3 roky starej
Naposledy upravil(a) wallot dne pát 5. kvě 2006, 14:43, celkem upraveno 1 x.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: