novy design pctuning.cz ???

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět

Který vzhled vám více vyhovuje?

Starý.
227
79%
Nový.
61
21%

Celkem hlasů: 288
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

nema cenu se o tom hádat,stejně to už nikdo zpátky nevrátí.Ale ty záložky jsou fakt strašný
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
Hugo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hugo »

empty píše:prvni pohled?: sok, coze co to s tim nadhernym designem udelali?
druhy pohled?: ale jo, uz si zvykam...
treti pohled?: pohoda, vypada to pekne...kvalitni prace...
typicky submisivny typ... :-)

inak, ta graficka uprava ala wector je celkom fajn. dufam, ze nebudete menit aj vzhlad fora. takto je uplne super.
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
Protlak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protlak »

Ta anketa mluvi za vse...
PC: C2D E6400,Gigabyte GA-965P-DS4, 2GB DDR2 800, GF 7600GS, celkem 500 GB na HDD, 19" LCD PHILIPS 190S6
NTB: Asus A6Kt TurionMT34 1.8ghz, 1GB RAM, X1600, 100GB HDD
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

To menu na hoře je docela povedené jinak to spíš horší než lepší.Pro mně to je 4-
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
JanoS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanoS »

Radšej by sa pctuning mal venovať kvalitnému obsahu ako zbytočným zmenám designu. Ten obsah sa akosi v poslednom čase zhoršil a nový design je nahovno. :x
Lenovo T61p (2.4GHz, 4GB, 160GB 7200rpm, 250GB 5400rpm, 512MB FX-570M, 15.4"WUXGA, 9cell)

Lenovo Advanced Mini Dock, L220x
SMC WGBR14-N, Back-UPS RS 1000
Davids
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Davids »

Design je taký jak je, to už nechte být, stejně tam nedají ten starý :), co mi ale rve ruce je proč se fórum musí otvírat v novém okně když to patří k PCT - není to na jiném serveru!!! :x Vadí to ještě někomu? :?
Notebook: Dell Vostro 1500 @ Core 2 Duo 2GHz, RAM: 4GB, HDD 320GB + Windows Vista
Desktop: MB: DFI-DAGF CPU: Athlon 64 3000+ Venice RAM: 2x512 Geil HDD:160GB DVD/CD LG-GSA 4163B @ Teac CD-RW Power: 500W IC MEX VGA: Leadtek WinFast PX6600TD @NVidia Ge-Force 6600 LCD: Samsung SyncMaster 710T + Windows XP
Mobile: BelTel Norea @ Windows Mobile 6
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Davids píše:co mi ale rve ruce je proč se fórum musí otvírat v novém okně když to patří k PCT - není to na jiném serveru!!! :x Vadí to ještě někomu? :?
jo, vadi.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Zaznamenal jsem drobné opravy, třeba že nemusím otevírat IE, abych mohl upravit komentář. Jinak vše při novém... :roll: :wink:
Burn in hell.
filda2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filda2003 »

Copak neni nejaky inteligentni clovek, ktery by ten design nemohl aspon opravit, kdyz uz by ho nemohl vratit z5 ??

Jesti za ten design PCtuning platil, tak by mel podat zalobu ;-)
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

ICE píše:
Davids píše:co mi ale rve ruce je proč se fórum musí otvírat v novém okně když to patří k PCT - není to na jiném serveru!!! :x Vadí to ještě někomu? :?
jo, vadi.
Jo, vadí.
worldex
Nováček
Nováček

Starej byl fakt dobrej

Příspěvek od worldex »

Tenhle design stránek je opravdu šíleně nepřehledný! Né že bych nebyl pro inovaci, to právě naopak. Váš dřívější vzhled mi přišel malinko nadčasový už i tak...Uspořádání bylo lepší. Mrknul jsem na vás každej den když sem přišel domu kvuli novinkám ve svete it. Dnes se mi nechce tak daleko ani tou myší jezdit.. Nééé že by byl můj názor tak důležitý, ale lidi co sedíte tam nahoře :) prosím vratte to zpet...byly jste lepší...Tak teda čao 8)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Sleepy.664 píše:
ICE píše:jo, vadi.
Jo, vadí.
Ne, nevadí, ten odkaz nepoužívám... :oops:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
joro
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Nový design

Příspěvek od joro »

Další info: původně jsem chtěl nový design jen poladit, získal jsem hodně námětů a tak je současný stav spíše takový, že předělávat to budeme asi více než se původně zdálo. Proto tedy "na západní frontě klid". Mám 2x A4 poznámek a pokusíme se vybrat optimum.

Jen chtěl bych zde probrat několik otázek:

1. Šíře: to je rozšířený mýtus, že úzky design nevyužívá prostor obrazovky. Podívejte se na roztahovací weby a zkuste roztahovat a zůžovat jejich okno. S překvapením zjistíte, že informací moc nepřibývá. Široký design je často jen "naředěný". Dále je to otázka erginomie kdy se špatně čtou velmi dlouhé řádky. To je důvod, proč všechny knihy používají stejný poměr stran.

Je ale faktem, že půjdeme do větší šířky - i když jen mírně.

2. Menu v horní liště (záložky) jsou trendem, který se dnes prosazuje všude. Zkusíme najít něco funkčního a přehledného.

3. Přehlednost - je pravdou, že tam nový design hřeší nejvíce. Změníme...

4. Barvy - taky změníme.

Právě na tom designu dělám a tento tread prostuduji....
jaffar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaffar »

joro :worship: :up:
ale ak to nezmenite...grrr :lol:
ziadny podpis
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

1. souhlasím, stejně je dnes nejrozšířenější rozlišení 1024, tak těch pár jedinců co ještě jedou na 800 (768) si tím pohnou. I když původní design PCT v úzké šířce vypadal dobře.
2. Tohle menu mi docela vyhovuje, hned se v tom člověk zorientuje kam vlastně chce.
3. a 4. to souhlasím že to chce rozhodně změnu. Hodně se zhoršila přehlednost webu.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

2 joro: jen aby....
dallas96
Nováček
Nováček

Příspěvek od dallas96 »

Chcem sa spytat ci by bolo mozne hodit datun do "nahladu" clanku datum kedy bol clanok pridani (hadam chapete :-D ). Dost mi to tam chyba.

Ak sa to tu riesili sorry ale nesledujem tuto temu
patrix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patrix »

co to jéé? ten ctverec v logu? :o :lol:
littleman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od littleman »

hmm, je to o trosicku lepsie - ten stvorec v logu vsak nemusel byt ... takto to malo vyzerat uz vtedy, ked ste to tam nahodili ...
ale to menu je stale graficky "skarede" (teda iba ta horna lista s ohlodanym rohom ...)

BTW, dnes ma zaskocila jedna vec - bol som v skole na nete a otvoril som si PCT.cz - a co nevidim: velka reklama cez celu obrazovku - musel som ju zatvarat ... taket veci ma vedia riadne vytocit - exte viac ako nepodarena grafika ...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ten oranzovy ctverec je novy logo? kolik stalo? taky chci takovy :lol:
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“