Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja vim ze primocarkou...spis sem myslel cos tam mel za reznej nesmysl..me to i s jemnym na zelezo delalo totalni zuby :(

jinak k tem sprejum...do toho se mi prave moc nechce...jednou sem to zkousel a i po 3 tydnech sem do toho zaboril nehet :x
strikaci pistoly mam... (pokud by stacila na modely...), namicham si to taky... => du schanetnakou kvalitni barvu :oops:

jeste neco...sem to chtel nechat udelat tou barvou co je na kolech atd...tou vypalovaci, ale to se nevyplati financne :(
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Měl jsem normální listy na železo. Vybral jsem si co nejkratší, aby se nevlnily. Jinak hrubost zubů je stejná jako na jiných na steel.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

:? tyo to vypadá dost dobře... občas ti to sice lehce ujelo, ale to se pilníkem určitě doladí! :) sice to dá ještě asi pár hodin práce, ale výsledek bude stát určitě za to... seš masér :wink:
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem dnes alespoň hrubě zbrousli bočnici. Ještě je na tom stejně pořád dost malých nerovností, takže mám ještě co dělat. Zkusil jsem to nafotit s plexi přímo v case, ale vypadá to dost hnusně, protože jdou ještě vidět světlý hrany, plexi je dostátý když tam není napevno, a je to celý šinavý. Ale aspoň na tom jde vidět jak to bude vypadat.

Zabroušeno (ještě ne hotovo)
Obrázek

A tady s plexi v case
ObrázekObrázek
Rosie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rosie »

to by clovek neveril, co se da udelat z EC ML5410:)))
A ty fotky-i kdyz to jeste neni uplne dobrouseny atd, tak to vypada monstrozne...to chci fakt videt v realu...doufam ze budes na Invexu...
|Core2Duo_E6300|3GBDDR2_800|ASUS_P5KPL|ATi_Radeon_3650|Seagate500GB+1TB|NECDVDRW|SB_Audigy|MorexKN100_Projekt:Epic_Flame|
|Eurocase_ML5410_Projekt_Scooter|NB_Toshiba_Portege_R200|HTC_Universal|
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Jo tak tohle je fakt dost dobry 8-) :-D
Porad si rikam,jak ta bedna co ted stoji vedle me muze vypadat takhle :wink: :oops:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

joo joo je to pěkný,/-tvar bočnice k tomu sedne, škoda těch papírovjch plechů :(
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

Hele to se ti fakt povedlo uz co nejrychlejs to dolad do dokonalosti protoze tuto musim videt rozsviceny co nejrychleji je to fakt hodne pekny to plexi a tvar bocnice je luxusni
BlackJack
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BlackJack »

Pripájam môj obdiv :wink: , fakt super....len tak ďalej
Ozaj ten vzor si si na bočnicu predkreslil ako?...a vymýšľal si ho sám, alebo si ho odniekiaľ obkreslil?
A ešte čím si lepil to plexi?
MB Gigabyte GA-965P-DS3, CPU Core 2 Duo E2140@2700MHz 1,376V real, CPU cooler Scythe Mine + Xilence 120mm, GPU MSI RX2600XT 512MB DDR3, RAM A-DATA Vitesta EE 2x1024MB 800+@899MHz 5-5-5-15 2V , HDD Maxtor DiamondMax10 300GB S-ATA, mechaniky hp dvd840i, Sony DW-D22A, zvukovka Audigy SB 4, krysa Logitech G5, klávesnica Genius KB-29e, repro 5.1 Elta 8880 CLS, sluchátka Icemat audio white siberia, case Aerocool ExtremEngine 3T BBA, zdroj Enermax Liberty 500W, LCD 20'' LG L2000C BF
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

BlackJack píše:Pripájam môj obdiv :wink: , fakt super....len tak ďalej
Ozaj ten vzor si si na bočnicu predkreslil ako?...a vymýšľal si ho sám, alebo si ho odniekiaľ obkreslil?
A ešte čím si lepil to plexi?
Vzor je huricane mřížka viz. první strana tohohle modu.Předkreslený je to v AutoCADu (vložena mřížka pro 80 fany a protáhnutá). Na bočnici jsem to jen chtěl umístit mimo střed aby to nebylo tak normální, a taky jsem to měl tak rozkreslený, aby mi přesně vypadl ten prolis co je na bočnici jako "madlo" pro otevírání. K lepení plexi: to myslíš lepení k masce na předku? to už jsem tu taky popisoval-je to přilepeno chemoprenem, a protože se to celý přetmelovalo, mohl jsem si dovolit designově znehodnotit hrany plexi, takže jsem to ještě potom dělal tavnou pistolí (plexi i plast masky se natavily a perfektně se to spojilo). No a nakonec to ještě docela dost drží i tmel.
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

nehci to nějak kritizovat ale zaráží mě jedna věc ta maska je nádherně hladká a najednou skok jak prase ( mám na mysli mechaniky ) chtělo by je zakrýt :bigups:
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

připojuju se k pozitivním reakcím, akorát mám dotaz, proč si sháněl bočnici v původní barvě, když stejně to pude přestříkat :? neříkej mi, že to chceš nechat v tý původní matný a prsknout to k té luxusně lesklé na čele... je v tom něco jako aby se ti to neoloupalo při vyřezávání okna do case?
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Mechaniky zakrýt nepřijdou, bylo s nimy takhle počítáno.

Černý bočnice jsem sháněl proto, že jsem opravdu chtěl nechat zbytek skříně v původní povrchové (hrubé) úpravě. S postupem času když vidím že bych stejně musel nějak zapatlávat odbroušené hrany a to by vypadalo blbě, a že plexi je opravdu krásně černý (tmavý) jsem samozřejmě došel k závěru že se k tomu bude hodit celá case v jedné tmavé černé barvě. Takže i zbytek case přijde tedy přestříkat. Bude to ale až téměř poslední věc kterou na tom udělám, protože kdo ví co mi zase ještě vleze do hlavy a nerad bych to nastříkal a pak na tom zase ještě něco vyřezával.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Taky se přidám ke kladným reakcím...už na začátku jsem říkal, že to potřebuje parádní lesklou černou - a je to tady...:) Každopádně jinak zpracování je perfektní. Okno bude vypadat dobře a originálně. Ale ty mechaniky, no...osobně bych doporučoval alespoň z toho kouřového plexi udělat dva plátky a takovej jako stealt - určitě by to vypadalo o mnoho lépe.

Jen trochu mimo. V Polsku byl podobně luxusní case, sice ve stříbrný, ale předek byl z černého plexi (prostě podobnej luxusní styl) a všichni jsme se shodli, že to hrozně zkazila jedna nezakrytá mechanika...stačil právě plátek plexi a bylo by to o 100% lepší...! A podobně jsi na tom ty tady...:) Ale samozřejmě jen rada...
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

A ja myslel ze s mechanikama jeste neco budes delat :(
chtelo by to je aspon nastrikat na tu lesklou,protoze takhle je ten kontrast takovej do oci bijici :(
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No já opravdu nechtěl s mechanikama nic dělat. Samozřejmě i já vidím že je tam dost přechod mezi tou sitou černou lesklou a matnou na mechanikach. Uvazoval jsem o nejakem zakryti kusem plastu ve stejne barve jako zbytek skrine (otvirani do prava), nebo tmavem plexi s gravirem modu (modre podsvetleno, bohuzel uz ale taky nemam plexi :(, takze se uvidi). Jde hlavne o to ze tohle "sjednoceni" by na tom bylo stejne vzdycky jen kdyz by se to nahodou melo tahnout na nejakou vystavu, protoze normalne s mechanikama dost casto delam na to aby byly zakryty a muselo se to porad odkryvat. Takze musim vyresit nejakej dumyslnej system prychyceni.
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

já bych udělal klasickej stealth mod je to elegantní a vypadá to docela pěkně podle mně líp než takhle daný mechaniky.Záslepky na 5410ku má kde kdo.Pokud se ti to nelíbí, tak to už je jiná, ale já bych volil aspon toto
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak mimo to že nevím co je to "klasickej stealth mod" , se mi právě záslepky na EC 5410 nepodařilo sehnat. Na jiný skříně rovných záslepek má každej plno, ale já bych chtěl aspoň ty dvě prohlý, a nic :(
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SilverFox »

Perfektne odvedena prace :up: 8-)
ZdenekSveda píše:Takze musim vyresit nejakej dumyslnej system prychyceni.
Existujou prece vyklapeci dvirka co si je suplik sam odklop a pak je perko zavre Nevim ale do jaky miry je to spolehlivy a kvalitni

//edit: u nas v herne jsem videl i prohnuty
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

SilverFox píše:Existujou prece vyklapeci dvirka co si je suplik sam odklop a pak je perko zavre Nevim ale do jaky miry je to spolehlivy a kvalitni
No o tomhle jsem právě přesně přemýšlel, jen to musím vyzkoušet jak moc dobře by to fungovalo. Nejlepší by bylo kdyby měl někdo navíc ty záslepky, ze kterých by se to dalo báječně a jednoduše vyrobit.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“