no odkazy nedrzim, ja si vzdy vyhladam precitam ale neodkladam. Mozem vsak postnut aspon toto:
ako vidis, dnes najdes v akejkolvek diamondback 3080ku. Este dokaz rozlicnych IO mozes vidiet pri USB beziacom na 500Hz a za pouzitia mouse rate utilitky, razerka drzi nonstop 500hz a mx518ka osciluje medz 250-500. Ten test robil tusim aj hulan na svojom webe
/edit: inak tam spominaju nejake bugy zo zaciatku, to bude asi toto co si spominal ty.
no to IO, jak to ty nazyvas je microcontroller:) takze, proto pokud je pravda, to co rikas, tam musi bejt nakej typovej rozdil. Jinak je nekde test, kde zmerili tu frekvenci u obou mysi?
viem ze je to micrcocontroller a nazyva sa to aj I/O alebo aj radic.
Ten test ako som spomenul robil hulan http://radekhulan.cz/item/ktera-je-leps ... tech-mx518
ale videl som uz aj na inych weboch (opat linky v pamati nedrzim)
Predator1880 píše:
Mne sa stalo už párkrát, že po zapojení myši za chodu do PS2 sa mnohým ľudom poodpaloval port PS2 pre myš na doske. USB je v tomto maximálne bezpečné.
jo rad si prectu nejake to sci-fi, i na startrek bych se dival - ale tady do diskuze takove blbosti netahej...
jinak ja pouzivam na PC PS/2 a na notebooku USB, je to takhle pohodlnejsi... jinak rozdil mezi 100,200hz nepoznam ani nahodou, tak divoke sny opravdu nemam!
No možno v startreku sa PS/2 porty neodpaluju, ale my žijeme v realite podľa čoho si usúdil, že to je blbosť, čo som napísal?
To Trinom: skús za chodu zastrčiť do PS2 portu klavesnicu či myš 20x za sebou... ale potom mi nenadávaj...
to má ale jednoduché řešení - nezastrkávat do PS/2 nic za chodu PC, pro lamy existují servisy s výpočetní technikou
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus