Problem s dvoma diskami UATA spolu

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
toma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem s dvoma diskami UATA spolu

Příspěvek od toma »

Mam dosku KT400 a rok som fungoval so samsungom 80GB
kupil som si novi 200GB a tyzden islo vsetko allright.. :)
Potom sa novy (200) sokel a musel sa reklamovat..
dosel mi novi a je tu problem...

na starom som mal naist. win XP SP2 a jak som zapojil ten vovy tak sa mi nechcel spustit win...ale bios ich nasiel..? :?
tak som ho odpiol ale uz nesiel ani stari...respektive isiel ale len sa nacitaval win a uz isla plocha sa restartol a furt dokola.. :sad:

tak som si dal len novy(200) a ide to v poho ale ked zapoim tu 80ku tak ...nacita obvikle vsetky disly aj jednotky ale dalej sa to nepohne... :x
ked dam znova stary(80) tak po nabootovani CDXP mi setup hlasi unpatriction disk a ja tam mam niake data .. :sad:
ked zapoim oba tak nejde ani setup...
Oba disky su Samsung.

QDIKT400AF, Duron 1,8, (280)HDD, SBXFi plat., Asus TV, LG dvdrw..
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

co mas za zdroj, klidne muze byt ze maji disky malo stavy, popripade se jeste mrkni zdali neni naskriplej kabel, nejlepsi bude kdyz zajdes k znamymu a zkusis si svoje data zalohovat pres jeho system...
toma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toma »

>zdroj by to byt nemal bo som nedavno kupoval novy - 400W a kable tak isto nove gulate modre...kazdy za 250sk hmm :cry:
..skusal som znova tam dat zas samotnu 80ku a win sa zacal nacitavat a tesne pred natiahnutim sa restartol..ok to som cakal...tak som dal bootnut winCD ale tam dol unpatricionb :x
a ked som dal zas bootovat disk tak napisal ze win canon be readet :?

asi zajdem fakt inde a palnem tie data bo u mia to asi neponde :(
Limoto
Začátečník
Začátečník

Re: Problem s dvoma diskami UATA spolu

Příspěvek od Limoto »

toma píše:Mam dosku KT400 a rok som fungoval so samsungom 80GB
kupil som si novi 200GB a tyzden islo vsetko allright.. :)
Potom sa novy (200) sokel a musel sa reklamovat..
dosel mi novi a je tu problem...

na starom som mal naist. win XP SP2 a jak som zapojil ten vovy tak sa mi nechcel spustit win...ale bios ich nasiel..? :?
tak som ho odpiol ale uz nesiel ani stari...respektive isiel ale len sa nacitaval win a uz isla plocha sa restartol a furt dokola.. :sad:

tak som si dal len novy(200) a ide to v poho ale ked zapoim tu 80ku tak ...nacita obvikle vsetky disly aj jednotky ale dalej sa to nepohne... :x
ked dam znova stary(80) tak po nabootovani CDXP mi setup hlasi unpatriction disk a ja tam mam niake data .. :sad:
ked zapoim oba tak nejde ani setup...
Oba disky su Samsung.

QDIKT400AF, Duron 1,8, (280)HDD, SBXFi plat., Asus TV, LG dvdrw..
a nemas nahodou oba na jednom kablu a oba Master nebo oba Slave?
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“