Program pro opravu vadnych sektoru
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- BRUCEF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Program pro opravu vadnych sektoru
http://www.opravysektoru.com/publikace.htm
Viz link, 7 kapitola, zminuje se tam o nejakem programku. Tipuji,ze to byl HDD regenerator ?
Mam totiz bb na hdd v ntb tak bych to rad zkusil opravit. Nejspise si myslim,ze vznikly teplotou.Ale mozny je ,ze odchazeji hlavicky. Porad tak divne seekuje. HDD Toshiba 60 gb - 2 plotny a teplota kolem 50 stupnu. Zatim mi jich to naslo asi 160 kb.
Viz link, 7 kapitola, zminuje se tam o nejakem programku. Tipuji,ze to byl HDD regenerator ?
Mam totiz bb na hdd v ntb tak bych to rad zkusil opravit. Nejspise si myslim,ze vznikly teplotou.Ale mozny je ,ze odchazeji hlavicky. Porad tak divne seekuje. HDD Toshiba 60 gb - 2 plotny a teplota kolem 50 stupnu. Zatim mi jich to naslo asi 160 kb.
- LGA
- Začátečník

Re: Program pro opravu vadnych sektoru
Vadny sektor se podle me opravi tim, ze se oznaci jako vadny a disk ho dal ignoruje. To by mel snad umet i Scandisk. Jinak na to bude asi nejvhodnejsi utilita primo od vyrobce.BRUCEF píše:http://www.opravysektoru.com/publikace.htm
S vadnymi sektory jsem se nastesti setkal jen u disket, takze s tim zadnou zkusenost bohudik nemam.
- Belisarius
- Nováček

-
Nejspíše ano, HDD regenerator jsem používal s úspěchem na vadný disk WD, vždy tak po půl roce se tam objevilo mnoho vadných sektorů a silně jej to destabilizovalo. Pracuje skvěle, jen je dobré jej spouštět z prostředí windows (98, XP mu nedovolí přístuo k disku), protože je asi 10x rychlejší než z diskety: opravdu se ta instalace win´98 z časového hlediska vyplatí!
- BRUCEF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- mirkee
- Začátečník

Mam podobny problem. Na mojom hitachi T7K250 sa po necelom roku pouzivania zacali objavovat BAD sectory a ma to tendenciu sa brutalne rychlo rozsirovat (jak rakovina). Povodne som si myslel, ze je to nekompatibilitou s NF4 a ukazuje to blbosti, ale asi nie kedze to robi len od urciteho casu. Uz mi koli tomu za posledne dva tyzdne 6krat padol WinXP. Skusal som rozne Utility na opravu tych sektorov ale ani jedna si s tym nedokaze poradit, PC stale pada do modrej smrti. Disk je uz nepouzitelny - cize reklamacka.
Sranda, ze smart pise ze je disk je OK
Sranda, ze smart pise ze je disk je OK
- BRUCEF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- mirkee
- Začátečník

- BRUCEF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Me se BB nesiri. Alespn podle checkdisku. Jich je porad na C 152kb na D cku zatim nevim. CIli ted by mel byt zakazan pristup k nim a soubory presunute?
Zkusim s nim normalne fungovat a az budu mit chut rozjedu ten HDD Reg.
Tak mam problem, obcas cca 1x za 15 min se mi vypne miranda a take treba sitove hry me jednou za cas sleti, ale je to tak na 1s. Muze to delat ten disk ?
Treba to spolu nesouvisi.
Zkusim s nim normalne fungovat a az budu mit chut rozjedu ten HDD Reg.
Tak mam problem, obcas cca 1x za 15 min se mi vypne miranda a take treba sitove hry me jednou za cas sleti, ale je to tak na 1s. Muze to delat ten disk ?
Treba to spolu nesouvisi.