Čtečka karet

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Čtečka karet

Příspěvek od EasyShare »

Ahoj,
obnovoval jsem systém Windows XP. Vypadl mi ovšem zvuk, el ten vím jak předělat.
Horší je to vs 5v1 čtečkou karet, xp našlo místo ní velkokapacitní usb zařízení a disketovou mech, která v pc není. v tento pc jsem měl vždy 5 složek od čtečky, teď nic, jen svítí, ale nefunguje. Prostě ji xp nevzalo. Jak čtečku zprovoznit ? Kde stáhnu universal. ovladače?

díky
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

Tak už to nechce nainstalovat ani zvukovou kartu, že by to bylo tou volbou inovace Windows??? Fakt už nevím co s tím.
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

Tak už jsem alespoň vykoumal ten zvuk, už stačí doin. soft.
Poraďte ale please s tou čtečkou viz. nahoře, s tou si fakt nevím rady, sám to asi nezvládnu.
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Čtečka snad ani ovladače nepotřebuje, pokud to nění nějaká speciální. Zkus ji nechat zapojenou a v zapojeném stavu PC restartovat.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

Nepomohlo by tedy (vymazat ovladače disketa a velkokapacitního zařízení) odpojit čtečku, zapnout pc, vypnout pc a připojit čtečku a následně pc zapnout?

Nějaký soft nebo ovladač přeci ke stažení musí být ne ?
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

Ak sa ta citacka sprava ako USB Mass storage device tak nepotrebujes nic
Jedina citacka o ktorej viem ze bez ovladacou sa nepohne je MANLI... :? najvacsi smejd aky som v zivote videl
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

EasyShare píše:Nepomohlo by tedy (vymazat ovladače disketa a velkokapacitního zařízení) odpojit čtečku, zapnout pc, vypnout pc a připojit čtečku a následně pc zapnout?
Nic ti nebrání tento postup vyzkoušet. :)
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

tak jsem to zkusil a beze změny, čtečka se stále hlásí jen jako velkokapacitní usb zařízení. Vážně nevím co s tím
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

Tak jsem zjistil, že nejde připojit ani mp3, najde ji to, ale opět se nespustí, v tento pc není zobrazen disk mp3. Prostě s ní taky není komunikace. V čem je tedy problém????
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

co v driverech pod desku? konkretne pod chipset
....ze by to byl MELOUN
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Není ta čtečka USB 2.0? Jestli ano, tak by bylo asi potřeba nainstalovat drivery na USB 2.0, které by měly být přiložené na CD společně s drivery chipsetu.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“