Project: NeonGLOW by HenX "NOVE FOTO 30.5.2006"

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

tu je jeste fotka rozpracovaneho predku,jeste neni zabrouseny,ale doma mam blbou mrizku,koupim tahokov(ci jak se to jmenuje :-D ) a dam ho tam a nebo tam soupnu kousek plexi a do nej gravir + podsvetleni
jeste neni zabrousene :-D :-D
Obrázek
EDIT/ no a jeste se to musi trochu srovnat,bo to je kapke krive :-D
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

No sorry co som popisal, mal som blbu naladu a potreboval som to niekde odventilovat. :)
Inak nie je ten steahl mod mechaniky a plexi vpredu troska zbytocne ked tam mas dvierka?
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já nevím, zda se mám vyjadřovat, nebo ne...určitě to je nějakej posun kupředu oproti "první verzi", ale pořád mi to příjde takový jako bezesmyslu...že nemáš úplně promyšlený, co jak udělata snažíš se tím pádem míchat dost stylů do sebe...je to stejně problém jako měl Radeon9550, podle mě by bylo nejlepší se nejdřív trochu nad tím vším zamyslet a pořádně si to třeba rozkreslit, proměřit, apod a pak začít s řezáním...navíc papírový case jsou opravdu to nejhorší na modding, protože držej jen tak tam pohromadě, když jsou v celku jak mají být a když se do toho někde řízne, tak je konec a pak se všechno kroutí... :sad:
HenX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HenX »

Stoobi píše:Já nevím, zda se mám vyjadřovat, nebo ne...určitě to je nějakej posun kupředu oproti "první verzi", ale pořád mi to příjde takový jako bezesmyslu...že nemáš úplně promyšlený, co jak udělata snažíš se tím pádem míchat dost stylů do sebe...je to stejně problém jako měl Radeon9550, podle mě by bylo nejlepší se nejdřív trochu nad tím vším zamyslet a pořádně si to třeba rozkreslit, proměřit, apod a pak začít s řezáním...navíc papírový case jsou opravdu to nejhorší na modding, protože držej jen tak tam pohromadě, když jsou v celku jak mají být a když se do toho někde řízne, tak je konec a pak se všechno kroutí... :sad:
ale ja to nahodou naplanovane mam a jakoze problem s rezanim jsem vubec nemel :evil:
no a co rikate na tahokov?
Obrázek
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeb »

No mozna to dela jen fotka, ale zda se mi to dost krivy a okousany :?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

no mě to taky připadá dost otřesný. Snad je to jen tím že je to teprve na začátku. Pokud to pak zatmelíš a doděláš aby nebyly vidět ty přechody mezi záslepkama který teď vypadají pěkně blbě s tou mřížkou, a celkově zahladíš masku tak by to nemuselo být nejhorší.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No jelikož ten vnitřní předek vypadá až extrémně plastově (svoje dělá to focení s bleskem), tak bych možná uvažoval i o nějaký folii (kartáčovanej hliník, karbon, apod) :wink:
Smajchl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smajchl »

Otřesně udělané.... :razz:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Z té klícky vyletí ptáček?
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

tak to rezanie okna do zaslepok bola podla mna dost kravina a uskodila skrinke. nevyzera to pekne a podla mna to tam nema ani ucel. vidiet cez to hlinikovu konstrukciu kosa na mechaniky a bordel v kabloch. ked tam nebudes chciet mat tmu, tak uz nevies urobit ziadny box na mechaniky a disky, cim si si viac menej odpisal moznost poriadne upravit tuto prednu cast, ktora bez toho vyzera cez okno dost otrasne a nevies to poriadne odhlucnit. :sad:

toto bola zbitocna uprava niecoho, co je za dvierkami a koli nej nemozes urobit upravu vnutra, ktora by sa ziadala. mohol si tam racej nechat zaslepky, dat cez ne vyplotrovanu nalepku narezanu tak, aby sa mechanika mohla otvarat a bol by to pekny zaciatok.
a tie male nalepky prec...
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

s Tou case se dá dělat hodně - mimo jiné i vyhodit a koupit nějakou s pořádného materiálu a s pořádných plastů ;)

každopádně zatím si to nevylepšil, tu mřížku tam kde ji máš vyloženě nechápu navíc je ttam ohyzdně zasazená, taky si mohl přijít na zajímavější tvar než obdélník .... ;)
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

No zpracovani je dost strasny ...
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Celkem je to o ničem... Akorát si ukázal jak neumíš řezat... sem zvědavej co stim ještě provedeš....
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

Aj tak nechapem preco si tam tu mriezku dal ked to bude cele zakryte dviekrami... SKor s nimi skus daco porobit
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

mě to okno za dvířkama připadne jako "vyřezaný" trafopájkou... je to takový okousaný, ale psal, že to ještě není zabroušený... ale je to trochu extrém no :) jinak to okno v bočnici se mi líbí a není to špatnej nápad... ale když se na to podívám na tý druhý fotce z první stránky tak je to lehce zvlněný.. mezi těma nytama je prostě lehká vlna.. je to vidět na tom světle... jak tak nad tím přemýšlím, tak bych to asi nedělal a tu svoji bednu nechám bednou... ikdyž už mi taky zevšedněla a potřebuje to změnu :) vypnutí/zapnutí neonu už nepomáhá 8) btw. naštěstí sem koupil bednu s jinejma dveřima, protože z těchto se mi líbí jenom ten čtvercovej displej... s těma vratama rozhodně něco udělej! když budeš mít dobrej nápad, tak to bude k nezaplacení a vzhled to zlepší o 100%

jinak ten gravír bych dělal asi bez toho obráku, protože to se tam vůbec nehodí... maximálně kdybys tam dával třeba vodníka, tak by to už mělo smysl (dojem radioaktivní vody v průhlednejch trubkách).. asi bych udělal decentní nápis do pravýho dolního rohu (cca 30x15) a šmitec.. ale záleží na tobě
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Jo vypadá to jako kdyby to bylo trafo pájkou, máš pravdu.
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
zelva.gody
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zelva.gody »

mno pro začátek nic moc. poradim ti pod dviřka hod nejakej 12cm vetrak podsvětlenej vypadá to dost efektně.(myslim pod ty vlnky úplně dole) mám ten samej case a docela mi to obdivujou
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Ten tahokov nevim... Me by uz minimalne bylo lito tech nepouzitelnych pozic a navic to fakt nejak postrada smysl, IMHO to akorat bude dost kazit airflow.
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

chtěl bych se zeptat na co je tam ta díra za 1,to nepude vidět a to je jedinné štěstí a za druhe čím jsi to proboha řezal????Vypadá to divne a nelíbí se mi to
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Land
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Land »

No podle tvaru okrajů bych hádal že to ani neřezal ale vypaloval. Taky bych si vsadil na Trafopájku.
BTW: mám doma ten samej CASE zatím bez ničeho, ale zjistil jsem že tímhl směrem se rozhodně nevydám
CPU:AMD Athlon 64 3000+ ClawHammer Cooler:AC Freezer 64 Pro MB:DFI LanParty UT NF3 250Gb RAM:2x512GB Kingston 400MHz 2,5-3-3-6 GPU: Atlantis ATI Radeon X1950GT Cooler:AC Accelero S1 HDD:Western Digital 7200ot. 40GB WD400EB & 7200ot. 500GB WD5000AAKS Case:CoolerMaster Elite 330 PSU:Fortron ATX-400PNF 400W
Odpovědět

Zpět na „Projekty“