Newie mi niekto poradit ktory notbuk sa oplati pre audio aplikacie...popripade kde sa popytat na niake audio (sucastky) do notbukov bo nikde som nenasiel ziadny so slusnou zvukarnou...
Pouzivam FL studio tak bude potrebny aj dostatocne vykonny CPU ten moj CCA (2Ghz real) je tak tak dostatocujuci a na ramke a hdd uz tak moc nezalezi...
Za rady moc dakujem
Sound na notebooku + výběr notebooku do 30.000 Sk
Moderátor: Don
- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dají se sehnat zvukový PCMCIA karty (viděl jsem třeba SB Audigy) - ale ve zvuku se nevyznám tekže radši nechci doporučovat.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dik za typ a co som ja kukal tak
Creative SB AUDIGY 2 ZS Notebook PCMCIA za niakych 3700SK s DPH
Myslim ze vyhodnejsia uz na trhu ani neni...? a teraz co sa tyka samotneho notebuku:
..zhannam niaky s konstantnym rozlisenim..1024*768 atd, Cpu aspon 2GHz Real, ram asp. 512, HDD cim vacsi tym lepsie a grafika staci ked nebude uplne najhorsia, samo. Dvd RW v cene tak do tych 30000 SK
Ak ma niekto niaky typ sem s nim
// D.M. Tak jsem trošku pozměnil název vlákna
Creative SB AUDIGY 2 ZS Notebook PCMCIA za niakych 3700SK s DPH
Myslim ze vyhodnejsia uz na trhu ani neni...? a teraz co sa tyka samotneho notebuku:
..zhannam niaky s konstantnym rozlisenim..1024*768 atd, Cpu aspon 2GHz Real, ram asp. 512, HDD cim vacsi tym lepsie a grafika staci ked nebude uplne najhorsia, samo. Dvd RW v cene tak do tych 30000 SK
Ak ma niekto niaky typ sem s nim
// D.M. Tak jsem trošku pozměnil název vlákna