R9700PRO nenabíhá obraz při spuštění PC
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
R9700PRO nenabíhá obraz při spuštění PC
Když zapnu PC nenaskočí hnedka obraz až úvodní screen WINXP a komplet to zamrzne. Pomůže akorát Reset a vše je OK. Dělalo mi to i na MSI-KT6V-LSR a Sempronu 2200+. Měnil jsem i zroj teď mám Fortron 400W. Mám přehrát BIOS na GK? Moc se mi nechce, musel bych sundat Silencera, abych zjistil výrobce.
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

VGA Silencer některé karty tohoto typu může odpalovat, protože napájení karty není dimezováno na poměrně větší odběr tohoto chladiče. Jestli můžeš, zkus Silencer odpojit (zapojit do desky), nebo nasadit původní chladič a kartu takto otestovat. Jak je karta stará? Byla někdy taktovaná?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý

-
Tohle jsem se v prvim postu nikde nedocetl.To jako jela na sedacce v aute nebo?:)..zkus v jinem PC..jinak nevim.. teploty ok?...zkus sundat silencer,znova namazat jadro..vsechny kondiky,svaby OK?Co pridavny napajeni?neni to nejak vochozeny?Jeltík píše:.. Spíš se bojím toho, že se s GK během přepravy někde švihlo a sice běží, ale.. ..
Mac...