Apple iPod

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Mike22
Nováček
Nováček

Apple iPod

Příspěvek od Mike22 »

Zdravim,

chystán se koupit nějaký přenosný MP3 přehrávač, ale i na sledování videa.
Docela se mi zalíbil Apple iPod 30GB - black, ale mam pár otázek, nejlépe pro uživatele.

1)Chtěl bych ho využívat i jako úložný prostor, především pak na fotky z digitálu na cestách, když bude plná karta...tzn. že potřebuji fotky přenést přímo z foťáku do iPodu, k tomuto by měl sloužit nový Camera Connector, zajímá mě jestli s tím nemá někdo zkušenosti a jestli to funguje bez problémů. A také jestli se dá USB connector využít i na přenos dat z jiných zařízení než jen z foťaku.

2)Jak je to s nahráváním souborů, jde to normálně přes windows? Nebo je nutné používat iTunes od Apple?

3)A poslední dotaz je ohledně přehrávání MP3, (nechci aby mé otázky byly stupidní, ale ve světě Apple nejsem příliš zběhlý...tak proto;) ), když nahraju jakoukoukoli MP3 nebo jakýkoliv iPodem podporovaný formát na jeho disk, bude možné jej normálně přehrát? Jde mi o to, že jsem občas četl, že některé soubory, hl. mp3 nejdou přehrávat...z důvodu ochrany či co? Jde mi tedy o to, zda když si ztáhnu odněkud z netu nějakou MP3, zda bude normálně přehratelná na iPodu.

4)A vlastně ještě jeden dotaz. Četl jsem také, že iPod je vázán na jedno PC, že nejde nahrávat soubory na a z iPodu z každého PC - díky iTunes (?)

Takže moc díky všem za odpovědi, návrhy a tipy. Díky :wink:
Cyborg
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ipod

Příspěvek od Cyborg »

nazdarek,
odpovim co vim...

camera conector funguje bez problemu, ale s propojenim na jiny zarizeni pres usb nemam zkusenost.

Nahravani souboru je defaultne pres iTunes ale existuji vselijaky iPod Ripy...umej kopirovat bez iTunes a zaroven resi problem s pravama MP3, takze se neboj ze by ti neco neslo prehrat, zkopirovat atd..

JInak doporucuju servery www.mujipod.cz, www.mujmac.cz, a pro nakup www. cables.cz poptej se tam urco tam najdes odpovedi..
Intel Core 2 Quad 6600@3,63GHz (9*403) 1,4V / Thermal Right 120eXtreme + Xilence 120mm / Asus P35K Premium - Black Pearl Edition / 74GB Raptor,160GB WD / 2x 1GB RAM Kingston 800MHz DDR2 / X300SE (cekam na 8800GT) / Fortron Bluestorm 500W
Mike22
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mike22 »

Tak aspoň to, za odpověď díky.

Ještě jsme se chtěl zeptat, jaká je přibližná výdrž baterie při přehrávání videa na plné nabití, thx.
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Vydží okolo 19 hodin. :)
Prečitaj si o nom tu http://www.apple.cz/cze/apple/hardware/ipod/
Už to tak bude :-)
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almighty »

lolo píše:Vydží okolo 19 hodin. :)
Prečitaj si o nom tu http://www.apple.cz/cze/apple/hardware/ipod/
Neřekl bych že je to při přehrávání videa.
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Urcite je to nenej ked prehravas filmy alebo videa. Sem sa pozri tu by malo byt vsetko co potrebujes: http://www.apple.com/batteries/
Už to tak bude :-)
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“