nejde mi otevřít film na dvd
- kerbcrawler
- Začátečník

nejde mi otevřít film na dvd
zdravím....mám takovyý problem že když otevírám dvd s filmem tak se mi uplne zpomalí kop a nemůžu skoro nic dělat ptz kdyz kliknu na jakoukkoliv věc v přehrávači nebo kdekoliv v počitači tak odezva kliknutí je tak 5 sekund..když přehrávač vypnu pomocí ctrl alt del tak se ukončí a komp už je normální..zkoušel sem už asi 3 přehrávače i v wmp..kodeky sem zkoušel dva ale nic nepomáhá..pls jestli máte nějaké rady nebo zkušenosti tak budu rád 
AMD Phenom II X2 550 Black Edition 3,1@3,9GHz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,HYUNDAI 17" LCD IQ B71A,RAM OCZ 2GB Reaper HPC (kit 2x 1GB) 1600MHz,VGA Gainward HD 4850 GLH 512MB DDR5,HDD Samsung 80GB+WD Caviar 300GB,SB Audigy 4,Genius SW-5.1 Home theater
- dark_stuff
- Začátečník

- kerbcrawler
- Začátečník

no ten prehravac neznam ale mne to nedelalo a najednou to zaclo delat u vsech filmu dvd i z primo dvd mechaniky..nevim co stim..zkousel jsem preinstalovat i ovladace na grafickou kartu ale nepomohlo..dark_stuff píše:Měl sem stejnej problém... začal sem si přehrávat DVD přes program nDVD a už to jelo...
AMD Phenom II X2 550 Black Edition 3,1@3,9GHz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,HYUNDAI 17" LCD IQ B71A,RAM OCZ 2GB Reaper HPC (kit 2x 1GB) 1600MHz,VGA Gainward HD 4850 GLH 512MB DDR5,HDD Samsung 80GB+WD Caviar 300GB,SB Audigy 4,Genius SW-5.1 Home theater
- dark_stuff
- Začátečník

a nemáš třeba zaplácanej hard? Tím by to taky mohlo bejt...kerbcrawler píše:no ten prehravac neznam ale mne to nedelalo a najednou to zaclo delat u vsech filmu dvd i z primo dvd mechaniky..nevim co stim..zkousel jsem preinstalovat i ovladace na grafickou kartu ale nepomohlo..dark_stuff píše:Měl sem stejnej problém... začal sem si přehrávat DVD přes program nDVD a už to jelo...
Lidi jsou různí. Víc nesmím říct.
Černá karta je rasistická!
Černá karta je rasistická!
- kerbcrawler
- Začátečník

ne to nemam mam tam novy hadr a mam jeste 160gb takze to asi ne..ale uz sem se hnul..dvd uz mi hrajou sem musel preinstalovat ovladace na zakl.desku.ale ted mi uz hrajou dvd filmy ale nejde mi prehrat zadny film v avi.