restartovává se mi pc

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Diesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Diesel »

Zjisti, co máš za jádro procesoru a pokud nemáš zrovna Thoroughbred A0, tak sniž napětí procesoru. Tady je tabulka: http://www.svethardware.cz/art_doc-6DF9 ... AA680.html
CPU: Athlon 64 3000+ 1.8Ghz @2.52Ghz max.2,72Ghz Cooling: ACFreezer64 MB: MSI K8T Neo2 FIR RAM: 2x512 A-DATA Vitesta DDR566 @460Mhz (2-3-3-5) HDD: S-ATA Raid0 2x WD80GB GK: GF ASUS 6800XT 128MB @12x6 400/800 TV: AVerTV Studio 303 Power: LC Power 550W
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

myslim ze tohle vubec zdrojem neni.. pokud je to deska Matsonic... tag skus preinstalovat ovladace zvukovky.. na AC97 pokud tam mas ted c-media...
mel sem skoro tu samou desku a podobnou sestavu... taky mi to porad padalo a modra smrt... udelal sem tohle a secko ok... skus to...
roller-man
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roller-man »

Diesel píše:Zjisti, co máš za jádro procesoru a pokud nemáš zrovna Thoroughbred A0, tak sniž napětí procesoru. Tady je tabulka: http://www.svethardware.cz/art_doc-6DF9 ... AA680.html
jak zjistim co mam za jádro ? :oops:
a ty ovladače skusim někde stáhnout ..díky
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

nestahuj je.. mely by bej na cd co si dostal k desce... myslim ze v slozce vt8235.... tam neco se sound.. a misto c-media nainstaluj ac-97
roller-man
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

XXXtremer píše:nestahuj je.. mely by bej na cd co si dostal k desce... myslim ze v slozce vt8235.... tam neco se sound.. a misto c-media nainstaluj ac-97
pozdě, stáhnul sem je... tak je du zkusit 8)
je to realtek AC'97 audio set A3.85...
roller-man
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

kua.. tak sem je nainstaloval a nejde mi zvuk :(
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

skus jesty ty z cd... a gdyz ani ty nepudou... tag vrat puvodni.. a nevim cim to muze byt...
roller-man
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

XXXtremer píše:skus jesty ty z cd... a gdyz ani ty nepudou... tag vrat puvodni.. a nevim cim to muze byt...
tak sem je nainstaloval a zvuk chodí... (jako nainstaloval jsem ty jiný z toho cdčka).. i když to nebylo vt8235, ale bylo to dost podobný.. bylo to nějak 8235AC97 )..ale zvuk chodí, tak sem zvědavej, jestli se bude restartovávat...
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

uvidis... dyz sem tu desku mel taxe mi resetovavala vsude pri vetsi zatezi... potom sem prolez net a zjistil ze to u tehle desek dela zvuk... taxem to skusil a ono to slo.. jen si s tim ce pohrat a zjistit co presne ji sedi...
roller-man
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

XXXtremer píše:uvidis... dyz sem tu desku mel taxe mi resetovavala vsude pri vetsi zatezi... potom sem prolez net a zjistil ze to u tehle desek dela zvuk... taxem to skusil a ono to slo.. jen si s tim ce pohrat a zjistit co presne ji sedi...
jj. snad už to pujde... bratr má stejnej comp jak já, jen má jinou grafárnu (tu jsem taky míval, ale pak sem si koupil jinou) a má ramku 256mb.. a taky se mu dřív hodněkrát restartovával pc.. tak sem mu dal novější ovladače a šlo to.. máš pravdu. chce to prostě zkoušet.. takže dík. a snad už to bude chodit :)
roller-man
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hm. tak ne.. teď se mi restartoval comp a bsod ukázalo chybu na win32k.sys :x :sad:
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

roller-man píše:hm. tak ne.. teď se mi restartoval comp a bsod ukázalo chybu na win32k.sys :x :sad:
Tohle by mi stačilo na to, abych tu desku rozmlátil kladivem. myslím, že to bude to nejlepší, co pro svůj počítač můžeš udělat ;-)
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Diesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Diesel »

Podrobnosti o procesoru zjistíš utilitkou CPU-Z.
CPU: Athlon 64 3000+ 1.8Ghz @2.52Ghz max.2,72Ghz Cooling: ACFreezer64 MB: MSI K8T Neo2 FIR RAM: 2x512 A-DATA Vitesta DDR566 @460Mhz (2-3-3-5) HDD: S-ATA Raid0 2x WD80GB GK: GF ASUS 6800XT 128MB @12x6 400/800 TV: AVerTV Studio 303 Power: LC Power 550W
roller-man
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Diesel píše:Podrobnosti o procesoru zjistíš utilitkou CPU-Z.
jo to mam... tak já vám hodim screen co to ukazuje..

Obrázek
Diesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Diesel »

Tady je to tedy všechno v pohodě.
roller-man
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Diesel píše:Tady je to tedy všechno v pohodě.
hm... musim ale uznat, že podle mého mínění se to po těch ovladačích trochu zlepšilo.. mam pocit že se to nerestartovává tak rychle...
btw. nemůže to být třeba tím, že mam 2x RAM 256 (třeba k sobě nesedí) (ale to asi ne, protože jsem dřív zkoušel jednu vyndat), nebo tím, že mam 2 hdd ???
a dřív sem zkoušel taktovat grafárnu pomocí ati tool a nevim, jestli se něco nezkazilo :oops:
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

ee.. podle me je to pouze a jen to deskou... Matsonic je opravdu hrozny shit... co sem se ji zbavil tag mi prestaly vsechny problemy.. jako bylo treba bezduvodny rstnuti ve winech atd... o tom zatizeni a rstu s c-media driverama ani nemluvim...
roller-man
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

XXXtremer píše:ee.. podle me je to pouze a jen to deskou... Matsonic je opravdu hrozny shit... co sem se ji zbavil tag mi prestaly vsechny problemy.. jako bylo treba bezduvodny rstnuti ve winech atd... o tom zatizeni a rstu s c-media driverama ani nemluvim...
jn. takže když si koupim novou desku, tak budu potřebovat asi i novej procák apod co ?
XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

nekupuj desku.. to nema cenu.... musis si s ni proste vyhrat.. ja si s tim hral mesic nez sem to vyladil tag jag to ma byt...
roller-man
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

XXXtremer píše:nekupuj desku.. to nema cenu.... musis si s ni proste vyhrat.. ja si s tim hral mesic nez sem to vyladil tag jag to ma byt...
a nějaká rada ??? netušim co bych tam měl dělat :oops:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“