Heroes of Might and Magic 5

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
izuel
Začátečník
Začátečník

Re: vice

Příspěvek od izuel »

Boin píše:
izuel píše: Opět si odpovím sám :lol: ,naštěstí se v týdnu na cestě narodily dva ďáblové vedle sebe tak sem to našel,navíc dobrá pomůcka je naznačit si cestu přes celou obrazovku a na (tajné mapě puzzle) se objeví ta cesta podlo toho se natočí mapa, není to tak těžký,. ale ve trojce se to maličko hledalo lépe čao :razz:
Nějak to nemůžu najít...a obelisky mam odhalený...nemohl bys poslat screen kde to přesně na mapě je? ...už mě to nebaví :(

Čus, bohužel sejvy odmazávám, měl bych jich tam strašně moc,nemůžu se tam vrátit.gral je v normální krajině (není v podzemí) mapu si nasměruj abys byl přesně uprostřed a od středu (horiz i vertik) je to v levé části níže. Od toho středu si řekni ,že pojedeš uplně dolu doleva, nastaví se ti ukazatel pohybu kam máš jet, když koukneš na tajnou mapu třeba uvidíš ,že se ti tam objevilo vyznačení pohybu, pro mě to byl záchytnej bot číslo dva, číslo jedna bez kterého bych to asi nenašel bylo ,že se v jeho blízkosti narodily zrovna dvě grupy dáblu vedle sebe., víc nemůžu- hrát to znova nebudu. čao good hunt :P
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Ať hledám jak hledám...nic takovýho nevidim...nemohl bys mi to místo prosím přesně označit na mapě?

http://img155.imageshack.us/img155/3439/h5ck1.jpg

//edit Thellwin - obrázek upraven na odkaz
rary
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rary »

ahoj mam problem s levelem heroes 5 nemůžu ho dodělat je to ten třetí level jmenuje se the siege nebo nějak tak
díky
:?
Ironfist
Začátečník
Začátečník

H4

Příspěvek od Ironfist »

Nevim proc tu vsichni nadavate na H4. Ja jsem odehral vsechny Heroese vyjma, zatim, H5 a nemuzu si H4 vynachvalit. Jiste je jina nez H3, ktera je taky perfektni, ale je skvele RPG. Clovek ji jenom musi dat sanci a odehrat aspon vsechny kampane bez datadisku aby pochopil principy hry ktere jsou zcela odlisne od H1-H3. Kdyz se to clovek nauci hrat je to skvela zabava. Postavit si demonologa kterej mne kazdy tah povola do armady jednoho dabla nema chybu. Navic se tam objevili trifidi.
Dell D600
zod_cs
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod_cs »

Velice pekny fanweb se spoustou uzitecnych informaci naleznete zde:
http://www.heroes-centrum.com/
Intel C2D E6400 2.13Ghz@3.2Ghz 400*8 1,392V L651B442 rev.L2 + Scythe Ninja Plus Cooler Rev.B 58C TAT/CoreTemp, Gigabyte 965P-DS4 rev3.3 C2 F8, ATI HD4850 512MB DDR3, Corsair DIMM 2048MB DDR II 800MHz XMS2 Twin2X2048-6400 Dual channel kit, Seagate Barracuda 7200.10 250GB ST3250620AS, Enermax Liberty 400W, Apevia X-Cruiser Black, LCD Samsung 22" wide 2232BW, MX510, Steelpad Qck, Chicony 90,- Kc, KOSS SB/45 nonstop BURN - BOINC
Mé BOINC statistiky tady tady a tady
Artass91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artass91 »

Prosím nevíte proč, když jsem hrál Heroes 5 asi 1hodinu tak po této době mě padl do Widlí!!Nevíte proč?Jelo mě to v pohodě s malýma sekama!Díky moc :? :wink:
Bude brzo: MB: Gigabyte MA69VM-S2, CPU: AMD Athlon X2 4400+@2300 s Freezerem Pro, RAM: Transcend 4Gb CL5@800Mhz, ZDROJ: Trust 570W Dual Fan, VGA: ASUS X1950Pro (581/1400) 256Mb, HDD: Western Digital 80Gb ATA@7200 rpm/8Mb, REPRO: Labtec 2.1 wooden subwoofer, DVD: ASUS E616P@16x/48x, CRT: Sampo AlphaScan 511-15"@1024x768/60Hz, USB: 4 ports
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

nazdarek nevite nekdo jestli je uz cestina do Heroes of Might and Magic V....?
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

OneHead píše:nazdarek nevite nekdo jestli je uz cestina do Heroes of Might and Magic V....?
odkud jsi spadl ? vzdyt to vyslo cesky :-D.
---
OneHead
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHead »

tak proc to mam anglicky :(( na instalaci nic takoveho jako cestina na vyber nebyla ...
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Hehe som sa teraz dobre zasmial ked som cital na prvej stranke ake je to hnusne a ake sklamanie tomu predpovedaju je to uplne bohovska gameska :) a jak sa vsetci bali :lol:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

OneHead píše:tak proc to mam anglicky :(( na instalaci nic takoveho jako cestina na vyber nebyla ...
no tak to reklamuj u prodejce, ze ti prodal verzi, ktera neni urcena pro CR :-).
---
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Hoj vsem, rad bych vedel jestli nekdo nevi kde osvobodit "Godrika", ktery se ma nachazet ve vezeni, ale at hledam sebevic, nic jsem nenasel. Je to za posledni kampan - Mág, treti mise - Triumvirát.
Mapu mam prolezlou sakum prask, mozna jsem neco prehledl, jinak bych tu nepsal, je tam taky podzemi, ale zabira jen pul mapy, doufam, jinou cestu jsem zatim nenasel, je to celkem neprehledne.
Doufam ze si najdete nekdo cas a odpovite, diky.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Tak jo, mam radost ze jste mi pomohli, navod jsem nasel zde, bez nej bych to v tom neprehlednem bludisti nikda nenasel, tobych se musel rozkrajet, vod sud je - http://homm5.cdprojekt.cz/_img/kampane/ ... ademy.html

Zdar pomocnici.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Ruka píše:Tak jo, mam radost ze jste mi pomohli, navod jsem nasel zde, bez nej bych to v tom neprehlednem bludisti nikda nenasel, tobych se musel rozkrajet, vod sud je - http://homm5.cdprojekt.cz/_img/kampane/ ... ademy.html

Zdar pomocnici.
na takove veci jsou specializovane weby preci jen vhodnejsi, takze nevim, proc ten vycitavy ton :?
---
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“