Prosím o radu. Jak vytvořím jeden snímek z filmu který edituji ve VEGAS 4.0, který potom půjde nastavit na potřebnou časovou dobu . Něco jako titulek.
dík za pomoc
vytvoření snímku z filmu ve VEGAS 4.0
- Luboš Gregora
- Nováček

-
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

No nevím jestli jsem to pochopil dobře, ale máš asi stejnej problém jako já, akorát já ho mám ve verzi 6.
Možná bych to upřesnil... Jedná se mi o to udělat z videa 1 jeden libovolně dlouhý snímek. Prostě aby se to video zastavilo, zůstal obraz a na něm šly editovat plynule video efekty... Neví někdo jak na to? Já jsem to tam nikde nenašel a nechce se mi věřit, že by se to dalo dělat jen způsobem : Co největší zoom, střihnout video na 1 snímek, ten pak co nejvíce zpomalit (roztáhnout) a nakopírovat. Bohužel v tomto krkolomném způsobu není možné dělat plynule efekty, protože se vlastně jedná o x různých částí, které mají každý vlastní časovou stopu...
díky za pomoc...
Možná bych to upřesnil... Jedná se mi o to udělat z videa 1 jeden libovolně dlouhý snímek. Prostě aby se to video zastavilo, zůstal obraz a na něm šly editovat plynule video efekty... Neví někdo jak na to? Já jsem to tam nikde nenašel a nechce se mi věřit, že by se to dalo dělat jen způsobem : Co největší zoom, střihnout video na 1 snímek, ten pak co nejvíce zpomalit (roztáhnout) a nakopírovat. Bohužel v tomto krkolomném způsobu není možné dělat plynule efekty, protože se vlastně jedná o x různých částí, které mají každý vlastní časovou stopu...
díky za pomoc...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Luboš Gregora
- Nováček

-
po pravdě kdy jsem se na toto ptal tak už uběhlo dost času, ale asi potřebuješ to samý jako já před časem, koukni vpravo nad prohlížecí okno a tam najdeš symbol diskety , ten když aktivuješ myší tak ti uloží snímek z filmu který tvoříš, jenom si nastav prohlížení na tuším jetam BEST quality aby to mělo plný data . Mnoho zdaru ve střihu jinak koukni na forum TVFREAK.CZ kde máš nekonečně mnoho příspěvků a vzácných rad.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Ty jo no fakt že jo, ale i tak musím dělat zbytečně další soubory obrázků.. nedá se to bez toho? Vedle té diskety je i tlačítko "copy image to clipboard" ale asi to má jinou funkci, protože to nikam nic nezkopíruje...
Jinak díky za odkaz na fórum, kouknu tam...
Jinak díky za odkaz na fórum, kouknu tam...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Ještě jednu radu bych potřeboval... Nainstaloval jsem si demo Ultimate S pluginu a najednou mi nejdou přehrávat všechny soubory formátu avi ... Nevíte někdo čím to? Nevím přesně jestli za to může plugin, ale teď mi to u avi píše stream offline a jede jen zvuk. ...