aerocool bydream

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

aerocool bydream

Příspěvek od pejsek »

Potreboval bych slyset vase zkusenosti s timto kejsem. Hlavne me zajim a jestli vibruje, pak jestli je mozne vyndat ty 3,5pozice na hdd a jestli neni problem namontovat treba silentmax silencer za predni vetrak. To je asi tak vse. Dik za odpovedi.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ty dve pozice na disky nevyndas jsou prinytovany ale to zvladne kazdra rozbruska :D

silentmax pred ten vetrak das.

zadny vibrace se neprenasej a ty pozice na disky jsou prima jelikoz disk je tam natesno takze to z nej odvadi teplo.

jedine co jsem udelal ze jsem vyndal ty tri 8cm vetraky co maj na disky foukat jinak mam vetrak vepredu, na chladici a ten svitici vzadu hezky pres regulator na 7V a je krasne ticho a to vepredu sem dal obyc xilence.

jsem maximalne spokojen
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejsek »

Xilence uz mam pripravene. Ty pises ze se tam silencer nacpat da a v obchode mi zase rikali ze za fun ne. Ty pozice na disky jsou teda jen na nytkach jo? Fajn odvrtam je a dam tam cerpadlo. :)
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejsek »

no poohlizim se jeste po thermaltake armor. Co je podle vas lepsi? Armor nebo bydream? U Bydream se mi moc nezda to umisteni zdroje dole. Sice si zdroj pojede v klidku na studenem vzduchu ale zas uplne nebude vyresene odsavani z kejsu ktere vlastne zustane jen na 1x120 mm vetraku.
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

pejsek píše:no poohlizim se jeste po thermaltake armor. Co je podle vas lepsi? Armor nebo bydream? U Bydream se mi moc nezda to umisteni zdroje dole. Sice si zdroj pojede v klidku na studenem vzduchu ale zas uplne nebude vyresene odsavani z kejsu ktere vlastne zustane jen na 1x120 mm vetraku.
1. Je to Bay dream (vsichni pisou Bydream a to sem este nevidel teda)
2. Ja bych urcite sel do Armoru
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

zdroj toho zas tolik nevytahne prece jen musi chladit i sam sebe a ten vzduch jde pres spoustu soucastek

jeden zadni vetrak rozhodne staci

armor je hnusnej :D ale zase o neco vetsi

jo a taky bezsroubkove pripevneni karet je nahouby nektere tezsi karty to proste poradne nedrzi a jelikoz je to z plastu casem se to vyvykla
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejsek »

tak jsem objednal baydream. ted mam soprano a tt uz nechci.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“