pc do 40000kc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

2phz^: Mechaniku bych bral s Lightscribe - H20L , desku NE MSI, chladič Schytle mine/AC Freezer 64Pro - nebo jiný. Vesměs opakuješ co bylo napsáno. 
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: no jako
Já bych jí nestavil na AM2. Core 2 Duo je lepší. Odebral bych tu zvukovku, je dobrá, ale to si radši připlatim na grafice. A chladič taky nic moc, ale na AM2 nic jiného není...phz^ píše:Sem napsal IMHO dobrou sestavu, ale je kapku přes
?
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

V 11 dát synovi komp za 50k? to musej bejt buď hodně bohatý nebo hodně hloupý rodiče
Mi jsme dostali první komp asi nějakou 486, pak Pentium 166MHz a pak až náš stávající v P4 Northwood 1,8 (vybavení u všech odpovídající kvalitě procesoru - nece se mi to vypisovat) - v každym případě vždy v cenách mezi 20 a 30k s DPH - navíc to bylo dycky pro celou rodinu
- takže prvního vlastního kompa budu mít v podstatě až teď v 19!! a to ještě za sto svátků a narozenin, Vánoc a maturit a příjimaček na VŠ dopředu 
Holt dnešní děti se maj o poznání líp, bohužel to nedokážou ocenit (ty voe si připadám jak nějakej děda
)
Edit: děkuju Mr.Dirkovi, že mi připomněl základní myšlenku, co jsem chtěl vyjádřit mym postem
... mělo to bejt trochu víc ironický, protože pochybuju o takové koup v 11 letechi, ale trochu jsem se zabral do vzpomínání a zapomněl jsem na to 
Mi jsme dostali první komp asi nějakou 486, pak Pentium 166MHz a pak až náš stávající v P4 Northwood 1,8 (vybavení u všech odpovídající kvalitě procesoru - nece se mi to vypisovat) - v každym případě vždy v cenách mezi 20 a 30k s DPH - navíc to bylo dycky pro celou rodinu
Holt dnešní děti se maj o poznání líp, bohužel to nedokážou ocenit (ty voe si připadám jak nějakej děda
Edit: děkuju Mr.Dirkovi, že mi připomněl základní myšlenku, co jsem chtěl vyjádřit mym postem
Naposledy upravil(a) Emulgathor dne pát 28. črc 2006, 18:01, celkem upraveno 1 x.
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
sice mi je 16 ale zacinal sem na starym atarku(4roky) kde se gamesy nahravaly z kazety, tiskarna byla pres kopirak s 2ma jehlickama potom sme dostaly asi kdyz mi bylo 9, PII 400 TnT riva 2 32mb 256 hdd 10Gb hddEmulgathor píše:V 11 dát synovi komp za 50k? to musej bejt buď hodně bohatý nebo hodně hloupý rodiče![]()
Mi jsme dostali první komp asi nějakou 486, pak Pentium 166MHz a pak až náš stávající v P4 Northwood 1,8 (vybavení u všech odpovídající kvalitě procesoru - nece se mi to vypisovat) - v každym případě vždy v cenách mezi 20 a 30k s DPH - navíc to bylo dycky pro celou rodinu- takže prvního vlastního kompa budu mít v podstatě až teď v 19!! a to ještě za sto svátků a narozenin, Vánoc a maturit a příjimaček na VŠ dopředu
Holt dnešní děti se maj o poznání líp, bohužel to nedokážou ocenit (ty voe si připadám jak nějakej děda)
a pred trema rokama sem si ,,koupil"(je to mysleno tak ze opravdu koupil) to co mam ted
- godlike
- Středně pokročilý

-
Zbytecna zvukovka,starej typ zdroje,dost predrazena 1900GT,za 10kkc mas full 1900XT..MSIphz^ píše:co tohle ?
MicroStar K9A Platinum - ATI CrossFire Xpress 3200
Creative Labs X-Fi Xtreme Music
Enermax EG565AX-VH(W)SFMA Coolergiant Serie 535W
Thermaltake Aquila VD1000SNA - Middletower
AMD Athlon 64 X2 4000+ (socket AM2) BOX
LG SuperMulti GSA-4167B Retail - DVD-R/+R, DualLayer
Zalman CNPS9500 AM2
HIS Excalibur X1900GT IceQ Turbo 256MB, PCI-E
Geil DIMM 2048MB DDR II 667MHz Kit (GX22GB5300DC)
Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS - 320GB SATA II
Celkem včetně DPH a recyklačního poplatku: 43 732,-
Mac...
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OT: Dobře pane učitel, dostane za 3? Nebo budete přísnější?godlike píše:Zbytecna zvukovka,starej typ zdroje,dost predrazena 1900GT,za 10kkc mas full 1900XT..celkove nic mocphz^ píše:co tohle ?
MicroStar K9A Platinum - ATI CrossFire Xpress 3200
Creative Labs X-Fi Xtreme Music
Enermax EG565AX-VH(W)SFMA Coolergiant Serie 535W
Thermaltake Aquila VD1000SNA - Middletower
AMD Athlon 64 X2 4000+ (socket AM2) BOX
LG SuperMulti GSA-4167B Retail - DVD-R/+R, DualLayer
Zalman CNPS9500 AM2
HIS Excalibur X1900GT IceQ Turbo 256MB, PCI-E
Geil DIMM 2048MB DDR II 667MHz Kit (GX22GB5300DC)
Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS - 320GB SATA II
Celkem včetně DPH a recyklačního poplatku: 43 732,-
?
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Jj kámoš měl taky Atárko, my jsme měli vlastně taky nějakou tu "věc" na kazety ale trochu jiný - prostě videohryphz^ píše:
sice mi je 16 ale zacinal sem na starym atarku(4roky) kde se gamesy nahravaly z kazety, tiskarna byla pres kopirak s 2ma jehlickama potom sme dostaly asi kdyz mi bylo 9, PII 400 TnT riva 2 32mb 256 hdd 10Gb hdd
a pred trema rokama sem si ,,koupil"(je to mysleno tak ze opravdu koupil) to co mam ted
Jinak ten P4 komp mě taky něco stál, dohromady už jsem do něj dal přes 20k ze svý kapsy...když se kupoval tak jsem paltil 8k...
PS: sry za OT
- fr33k
- Začátečník

-
- zvukovka se mi osobne zbytecna nezdagodlike píše: Zbytecna zvukovka,starej typ zdroje,dost predrazena 1900GT,za 10kkc mas full 1900XT..MSILG nic moc
celkove bida
- DVD mechanika je uz dneska spotrebak, nevidim duvod proc vzit LG.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Ehm, pokud neděláš se zvukem nebo nejsi zvukový fanatik jako můj otec, tak je na ho**o. K CS, WoW, apod. lepší zvuk nepotřebuješ. 
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je sice pěkný, že budeš mít trochu lepší zvuk, než oproti integrovanému řešení, ale pokud máš limit musíš kvůli té zvukovce na něčem ušetřit. A on ušetřil na grafice. Pokud nemáš sluchátka za 7 000,- a výš tak to IMHO nepoznáš, ale ty FPS anofr33k píše:- zvukovka se mi osobne zbytecna nezda
edit// překlepy
?
- vEprik*bukk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
deda ma tiskarnu a do ted sem hraval na kompu v kancelari ale pak se neco stalo v profibance tak nakej opravar mel jedniej napda - ze by mi koupil pc no a deda navrh ze vic jak 50 do toho neda tak si vybiramMr. Dirk píše:IMHO si stejně myslím, že si ten kluk z nás dělá prd*l a nic si nekoupí
Taky máš ten dojem?
EDIT: Myslím si, že se snaží nahnat posty.Jestli ne tak se omlouvám.
EDIT2: Nejspíš jeho vysněná sestava.![]()
![]()

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: