bezpecne mazani and data hdd

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Smithfield
Začátečník
Začátečník

bezpecne mazani and data hdd

Příspěvek od Smithfield »

hledam program na bezpecne smazani dat z hdd,ponevadz budu mit kupce, ktery hdd chce v patek.

Potrebuju program ktery bezpecne vymaze veskera data z hdd a nepujdou znovu obnovit data.

vim ze exituje rada softwaru ktery to dokaze ale uz sem mel tu moznost u tri programu ze tak dobre to az provedeno nebylo.

pri obnove specializovanym programem prece jen neco zustalo na hdd to co jsem nechtel.
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

třeba freeware killdisk ,nebo třeba part. magic , ranish part. manager...

PS: Na dostatečně bezpečné smazání stačí i jeden přepis.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Pokud vím, tak když mažeš ve Win, tak smažeš jen přístupové cesty a přemaže se to časem. Linux maže. Takže rozjet nějakou live distribuci a zformátovat HDD. Nic lepšího mě nenapadá. :oops:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Mr. Dirk píše:Pokud vím, tak když mažeš ve Win, tak smažeš jen přístupové cesty a přemaže se to časem. Linux maže. Takže rozjet nějakou live distribuci a zformátovat HDD. Nic lepšího mě nenapadá. :oops:
To je teda blbosť linux maže rovnakým spôsobom ako windows. Mám to osobne vyskúšané ide to obnoviť po formáte, stalo sami to som sa prepísal vo fdisku miesto 1 som napísal 2 a bolo.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Já sem se o tom přesvědčil po instalaci Linuxu, který mě smazal oddíl vyhrazený pro Win. Bylo tam....nic. Zkoušel sem i různé programy pro obnovu a ... nic. :?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“